Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hotmail'de kullanılmayan hesap başkası tarafından alınabilir mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Babamın yıllardır kullandığı bir hesabı vardı, bi firma yanlışlıkla bu adrese önemli bilgilerini yollamış. Mailin şifresini ya hatırlamıyor ya da maili başkası almış. Mail kullanılmıyorsa sorun yok ama başka birisi hesap inaktif olduğuktan sonra maili kayıt olarak almış olabilir mi?
Mesaj tarihi:
Marty said:

3 ay kullanmadiysa alabilir.
daha dogrusu eskiden boyleydi. ben mailimi boyle deneye deneye almistim.

eskidendi o. artık olmuyor.
hatta bu en basit 6 haneli icq uin hack(*)leme yöntemiydi, oturur *@hotmail.com mailine sahip 6 haneli uinleri aratır tek tek mailler boşa çıkmış mı dener çıkmışsa recover password yapar mailinden alırdın 6 haneliyi :)
Mesaj tarihi:
Evet alınıyormuş, ben de [email protected] aldım yıllar önce denediğimde (97-98?) vardı kullanan :)

mail attık adrese ama "Delivery to the following recipients failed." diye geri dönüyor mailler, her halde babamdan sonra alan(lar) da kullanmamış, inaktif olmuş hesap. neyse artık teşekkürler.
Mesaj tarihi:
arkadaş hotmailde 6 ay kullanılmayan hesap aktifligini yitiriyor daha sonraki 6 ay lık döneminde maillere kapanıyor ve hesap düşüyor yani 12 ay sonra kullanılmayan hesaplar tekrar alınabiliniyor .
Mesaj tarihi:
Alınıyo.
Çok eski bi mailım vardı, tamamen silinmiş. Bi süre önce sıfırdan üye olur gibi o adresi yazıp tekrar aldım mailı. Hala eski zamandan kalma e-mail list üyeliklerinden mail geliyo skdfjh
  • Yeni Oluştur...