Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Babamın yıllardır kullandığı bir hesabı vardı, bi firma yanlışlıkla bu adrese önemli bilgilerini yollamış. Mailin şifresini ya hatırlamıyor ya da maili başkası almış. Mail kullanılmıyorsa sorun yok ama başka birisi hesap inaktif olduğuktan sonra maili kayıt olarak almış olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ole bisi olmaz kanimca ama adamlara mesaj atsan daha ii olmazmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 3 ay kullanmadiysa alabilir. daha dogrusu eskiden boyleydi. ben mailimi boyle deneye deneye almistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Marty said: 3 ay kullanmadiysa alabilir. daha dogrusu eskiden boyleydi. ben mailimi boyle deneye deneye almistim. eskidendi o. artık olmuyor. hatta bu en basit 6 haneli icq uin hack(*)leme yöntemiydi, oturur *@hotmail.com mailine sahip 6 haneli uinleri aratır tek tek mailler boşa çıkmış mı dener çıkmışsa recover password yapar mailinden alırdın 6 haneliyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 baal ın yazdığını demeye girdiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 arkadaşımın başına geldi böyle birşey alınabiliyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Evet alınıyormuş, ben de [email protected] aldım yıllar önce denediğimde (97-98?) vardı kullanan :) mail attık adrese ama "Delivery to the following recipients failed." diye geri dönüyor mailler, her halde babamdan sonra alan(lar) da kullanmamış, inaktif olmuş hesap. neyse artık teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 arkadaş hotmailde 6 ay kullanılmayan hesap aktifligini yitiriyor daha sonraki 6 ay lık döneminde maillere kapanıyor ve hesap düşüyor yani 12 ay sonra kullanılmayan hesaplar tekrar alınabiliniyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 alınıyor. bir arkadaşımın başına geldi, ordan şeyettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 hayır alınmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 fede said: hayır alınmıyo ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 şimdi alınıo mu alınmıo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Alınıyo. Çok eski bi mailım vardı, tamamen silinmiş. Bi süre önce sıfırdan üye olur gibi o adresi yazıp tekrar aldım mailı. Hala eski zamandan kalma e-mail list üyeliklerinden mail geliyo skdfjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar