Mirage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 said: Dorsia, 07 December 2003 04:54 tarihinde demiş ki: Radiohead - OK Computer The Doors - Greatest Hits bu ikisi benim de hastası olduğu albümler. ;)[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy]
OutTrader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Massive Attack - Mezzanine Portishead - Dummy Smashing Pumpkins - Mellon Collie & The Infinite Sadness[hline]Mors certa et hora certa
RogueNoir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 hayatımın albümü diye bişey yok ama en sevdiklerimden aphex twin - 26 mixes for cash[hline]video barbam et pallium, philosophum nondum video
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Anathema-Judgement Anathema-Eternity Bir türlü seçemiyorum....[hline]Rangermania ICQ
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Placebo-Black Market Music[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn
Aurora Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Nightwish-Oceanborn[hline]and there's magic in the air...
someone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 valla albüm almayalı 3-4 sene oldu, paso netten çekiyorum ama hayatımda büyük iz bırakan bi albüm var benimde bryan adams - on a day like today 5 sene önce almıştım galiba, her şarkısının ayrı anısı var bende.[hline]Dikkat! Türk Mesajı.
Demise Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 walla cok albüm war ama esas Dark Tranquillity - Projector..[hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise
LeftF13LD Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Tool - Ænima[hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist
SadButcher Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Queensryche - Operation Mindcrime Marillion - Misplaced Childhood 10 seneden fazla oldu haftada bir mutlaka dinlerim daha tek kelimesinden sıkılmadım her ikisininde.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
edi Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2003 hmmm, insanin hayati uzadikca bu sorunun cevabi zorlasiyo sanirim :) pink floyd - meddle guns'n roses - lies megadeth - countdown to extinction tiamat - deeper kind of slumber
HighVoltage Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 nirvana - bleach radiohead - hail to the thief 311 - from chaos massive attack - mezzanine mor ve ötesi - bırak zaman aksın ve bütün soulive albümleri(4 adet)
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Papa Roach - Infest[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi...
Fragrant Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 The Strokes - Is This It[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! [Bu mesaj Fragrant tarafından 08 December 2003 15:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 iron maiden - seventh son of a seventh son[hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 "Resul Balay - Nazlı yarim haber salmış" unutulmuş :-P ehöm neyse, ben de Anathema - Judgement diyorum
Khirsah Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Pentagram-Lions In A Cage ne de olsa metale giriş albümüm[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
songlessbird Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 valla hayatımın albümü değil ama bu aralar en etkilendiğim albüm pain of salvation - remedy lane
FiXxXeR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2003 Pink Floyd u bende saymiyorum onlarinki artik muzik degil yeni bisi anlatilamaz bisi pink floyd iste:D PF den sonra Shpongle 2 albumude cok iyidir[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
zeyir Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 said: HighVoltage, 08 December 2003 12:50 tarihinde demiş ki: nirvana - bleach radiohead - hail to the thief 311 - from chaos massive attack - mezzanine mor ve ötesi - bırak zaman aksın ve bütün soulive albümleri(4 adet) Tek kelimeyle aynı ya hiç bişi deiştirmiyorum lan yoksam biz k4nka mıyız? : ; )[hline] Nice boys don't get girls pregnant ! [Bu mesaj zeyir tarafından 09 December 2003 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Galenthas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2003 Manowar-Lauder Then Hell Tabiki ama biraz daha bişiler yazmak gerekirse CoB-Hatebreeder da sağlam albümdür...
karabocek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 evet baros song yazmisim ahauah sorry bards song iste. :D[hline]--------www.sairoglu.net-------- Sairoglu Online Gaming Community
Tarist Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2003 Müzik olayına girdigimde,ilk aldıgım album olan Bon Jovi-The best of Bon Jovi Crossroad.[hline]Hey little Donna Sweet little Donna Goodbye Donna ...
Öne çıkan mesajlar