tomkat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bu sapik trinketi ninjalamayi basardim ama hakkinda zerre bilgim yok. google'da falan da arattim ama her kafadan 1 ses cikiyo, kimin ne dedigi dogru bilemiyorum. 1-proc rate ne kadar? raidden sonra dummyde 10 sn falan deneyebildim ve direk procladi.eger darkmoon gibiyse proc sansi baya op olabilir. 2-sansima agi boost veren sey procladi, guildden biri dedi str falan da veriyo diye, lan ben naapcam str, rogue'um ben.dogru mu bu? 3-bunu alamadi diye aglayan ret pala mal mi degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Şöyle bişiler var wowhead de adam oturmuş denemiş http://www.wowhead.com/?item=50362#comments By nbuubu 14 days ago (Patch 3.3.0) Just got this trinket tonight, in our first clear of ICC's first wing. Wanted to test the proc rate. I sat my hunter in Org simply autoshotting the target dummy. This card procs 100% on hit, as it always starts from the first autoshot. As a hunter, the only transformations that happen are 600 AGI, 600 CRIT, and 1200 AP. Started the stopwatch as soon as I started autoshotting. First proc was instant, 1200 AP. Next Proc at 1 min 48 seconds. 1200 AP. Next Proc at 3 min 42 seconds. 600 AGI. Next Proc at 5 min 35 seconds. 1200 AP. Next Proc at 7 min 23 seconds. 1200 AP. Next Proc at 9 min 21 seconds. 600 Crit. Next Proc at 11 min 10 seconds. 600 AGI. Next Proc at 12 min 56 seconds. 600 AGI. So with a 30 second duration, it seems to have a slightly under 2 minute internal cd, if I'm reading that right. Or it could be something high, like a 25-50% chance to proc on hit (and I just got lucky every time I started), with a 90 second internal CD. Last edited by Buda classlara göre proclar elitistjerks'ten alınmış DK: Str, Haste, Crit Druid: Str, Agi, ArP Hunter: Agi, Crit, AP Paladin: Str, Haste, Crit Rogue: Agi, ArP, AP Warrior: Str, Crit, ArP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 cok sagol raidden sonra giremedim oyuna wow crit. error verdi, tekrar yukluyorum simdi oyunu, aklima takilmisti yani 2 dakkada bir 30 saniye bufflancaz. baya iyi bence cunku sanmiyorum 30 saniye buff veren baska triket var. death's verdict'le baya iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 meleeler içni en iyi trinketlerden biri, retri pala ağlamakta haklı baya ama boşver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Strength of the Vrykul Granted 600 strength by the form of the Vrykul. 30 seconds remaining Agility of the Wolvar Granted 600 agility by the form of the Wolvar. 30 seconds remaining Power of the Taunka Granted 1200 attack power by the form of the Taunka. 30 seconds remaining Precision of the Iron Dwarves Granted 600 armor penetration rating by the form of the Iron Dwarves. 30 seconds remaining Aim of the Tuskarr Granted 600 critical strike rating by the form of the Tuskarr. 30 seconds remaining Speed of the Gorloc Granted 600 haste rating by the form of the Gorloc. 30 seconds remaining Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ICD 1,5 dk olması lazım Ayrıca, area Master'lar banlayın bunu. Ninjanın yeri yok burada ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Evet 90 sn diye biliyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 arp retri paladine yaramaz çok da ağlamasına gerek yok bence :) tabi diğer proc ları ilgincmiş 600str felan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paladinde ArP yok zaten, biraz üstte bir arkadaş vermiş tüm procları classlara göre. Todesengel said: Buda classlara göre proclar elitistjerks'ten alınmış DK: Str, Haste, Crit Druid: Str, Agi, ArP Hunter: Agi, Crit, AP Paladin: Str, Haste, Crit Rogue: Agi, ArP, AP Warrior: Str, Crit, ArP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Enh Shaman'da Rogue ile aynı procları alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 freemoon arp trinketin kendisinde var hani. 155 passive arp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 FreEmoon said: Paladinde ArP yok zaten, biraz üstte bir arkadaş vermiş tüm procları classlara göre. Todesengel said: Buda classlara göre proclar elitistjerks'ten alınmış DK: Str, Haste, Crit Druid: Str, Agi, ArP Hunter: Agi, Crit, AP Paladin: Str, Haste, Crit Rogue: Agi, ArP, AP Warrior: Str, Crit, ArP iyi bak trinkete, trinketin kendisinde var zaten 155arp, senin yazdıkların class a göre procladıkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bence rogue druid warrior hunter itemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar