black_rose Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ya wussy die bi yazici wa cok uyuzuma dokundu...ne dusunuosunuz .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 wtf? fake?[signature][hline]Çizgi Film----->Soldan Sağa 0_o....o_0.....0_o...o_0.....o_o....0_0....O_O -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: kiddo, 16 Temmuz 2004 18:45 tarihinde demiş ki: wtf? fake? fake falan degil yeni bir üye işte.. sözlüge bakıp fake zannetiysen tanımlayamıyormus sözlük _ - *[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: black_rose, 16 Temmuz 2004 18:34 tarihinde demiş ki: ya wussy die bi yazici wa cok uyuzuma dokundu...ne dusunuosunuz .... çok ilginç bi bug buldum! :) bu adamın uotr sözlük sayfasına tıklayınca benimki açılıyo ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: BlackRose, 16 Temmuz 2004 20:04 tarihinde demiş ki: said: black_rose, 16 Temmuz 2004 18:34 tarihinde demiş ki: ya wussy die bi yazici wa cok uyuzuma dokundu...ne dusunuosunuz .... çok ilginç bi bug buldum! :) bu adamın uotr sözlük sayfasına tıklayınca benimki açılıyo ;) hocam bug degil o sözlük kasıtlı olarak o sekle alınmış.. kediyle konuştum demin normal bir durum yani.. bug degil..[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 hmm sozlukte _ / gibi isaretler siliniyor. black_rose olarak search ettirdiginde blackrose olarak algilaniyor. tüm sistem o tur harflerin silinmesi uzerine kurulu, bunu nasil çözeriz bilmiyorum valla. ekşi sözlükde nasil çözmüşler, orada black_rose ve blackrose veya black/rose gibi entryler girilebiliyor mu?[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... HTTP_PRECONDITION_FAILED: The precondition on the request for the URL failed positive evaluation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 hayır boşluk kullanılıyor her türlü ayırma fonksiyonu içün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 _ işaretini + falan yapsın black+rose die çıksun mesela onunki :) .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
od3on Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 egitim sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 eheh gece gece güldüm iyi geldi bünyeye...[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 güzelmiş =o)[signature][hline] Happiest woman in the world: Bonepart's wife In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... http://www.istanbulakademisi.com Voys 10.07.2004 tarihinde demişki: "Mesela ölüm döşeğindeki bi adama seni gösterseler gene adam hayata bağlanmaya çalışacaktır yani çok yaratıcı bişey yapmamış adamlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 amerikada bir kadının şikayeti: bilgisayarının kahve tutacağı kırılmış... adamlar şaşırmışlar bizim bilgisayarlarda yok böyle bir parça... meğer kadın cd-roma koca fincanı koymuş, dağılmış bilgisayar:D edit: biraz bodoslamadan girmişim muhabbete ama olsun, kusura bakmayın:) [signature][hline]"I don't enslave myself to time, human. There is day and there is night." beleş 3.5 ed.e [Bu mesaj Borbag tarafından 16 Temmuz 2004 22:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wussy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 arkadaslar niye cosuyosunuz öle söledik işte salagım die kndime de demedm öle bi laf war kullandım işte ordakı herifler için burdakilere kasten sölemedm yanlıs anlasıldıysa özür dilerim ne diim..[signature][hline]Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar