ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 arkadaşlar çoğunuz için sıkıcı olacağını bildiğim bir konu açıyorum şimdiden kusura bakmayın. bu kapalı hesaplara verilen 7 günlük game time olayından sonra 1-2 arkadaşımın da isteğiyle oyuna casual bir dönüş yapacağım. 1 charımı transfer edip, 1 tanede yeni başlayacak bir arkadaşımla beraber kasacağım. elimde full naxx25 + uld 10 gearlı bir hunter naxx 25 gearlı bir shadow pri ulduar10-25 + toc 10-25 gearlı bir resto shaman var bunlardan 1 ini transfer etmek istiyorum ancak şuan ki durumları hakkında bir fikrim yok. sanırım shadow pri dpsi biraz bufflanmış, o kadarını biliyorm. sormak istediğim şu; 1- bunlardan hangisi iş yapar ve ana değişiklikler nelerdir? 2- arkadaşımla beraber lvllayacağım char için ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Pri yada Shaman gear ve guild sıkıntısı huntera nazaran daha az olacaktır. Priest rotation kazık kotarırsan safe spot alırsın iyi oynayan sp bulmaz zor. Healing için bişi diyemicem ama baya bi shaman türemiş (servera göre değişir tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 çok farklı rolleri var 3 classın da. birisi healer zaten, teki caster. seçimini ona göre yap. healer olurum demek kolay da content farma bağlandıkça baymaya başlıyor. örneğin 5man hc grupları gibi. anam ağlıyor heallieyecem diye çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Direk shaman'ı geçir bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ne yapacağını bilemeyen adam için tek tercih shamandır bu durumda. Çünkü hem melee dps , hem caster dps hem de herlar olarak son derece tatmin edici bir char. Ama ben zoru severim diyorsan işini bilen, bol bol forum okuyan ve sürekli dummy karşısında testler yapıp kendini geliştiren shadw priyi her guild havada kapar. Piyasada iyi oynayan kıtlığı olan bir class çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Eğer ally oynuyosan shaman'ı geçir derim. 3 Spec biribirinden tamamen ayrı. Ally tarafında Shaman sayısı oldukça düşük. Çoğu resto ve bir kısmı elemental. Enhancement resmen mumla aranıyor. Eğer melee oynamak hoşuna gidiyorsa direk böyle yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 FreEmoon said: Ne yapacağını bilemeyen adam için ... benim ne yapacağımı bilmememden ziyade charlar ne yapmaktadır esas soru o. hani merak ettiğim 3.1den bu yana, 4k yapan bi sp 5.5-6k yapabilir, bm rotasyonu artık 2 tuştan ibaret değildir, shamanda şu şu var gibisinden bilgilendirmeler. 2. merak ettiğim konu oyunu yeni öğrenen arkadaşımla beraber kasacağım char. oyundaki dk ve warrior hariç diğer bütün charları düşündüğünüzde, "şu char şu an için iyi ben bunu kasayım" diyeceğiniz class hangisidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ozi.5. rogueumu kasıyorum.Aç bi rogue hayatın anlamını yaşa. Playing Rogue is an Art demiş atalarımız.Çok doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Barathrum said: Ozi.5. rogueumu kasıyorum.Aç bi rogue hayatın anlamını yaşa. Playing Rogue is an Art demiş atalarımız.Çok doğru. Kardeş 5 rogue kascana her chardan bi tane kassan da ayrı ayrı zevkini yaşasan daha mantıklı değilmiydi yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 80 mage-priest-druidim var zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Koleksiyon yapıyosun galiba.. Biraz da horde tarafına çalışmaya ne dersin :D Tabi saydıkların humansa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 LvL 60 tan beri horde um,Horde tan şaşmam abi.Koleksiyon değil,mage abimindi hediye geldi.Druidle priyi ben kastım end gameden sıkıldığım zamanlarda :) classlar izin verdiği müddetçe undead im :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Dengesiz said: Eğer ally oynuyosan... ally mi? canin sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ozkolous said: FreEmoon said: Ne yapacağını bilemeyen adam için ... benim ne yapacağımı bilmememden .... Biraz yanlış anlaşılabilecek bir cümle kurmuşum özür dilerim, "ne yapacağına tam karar vermemiş adam için.." diye başlasam daha iyi anlatmış olacakmışım söylemek istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 np free. gücendim demek için quotelamadım zaten onu. hangi charlarda ne değişilikler yapıldı sorumu vurgalamak içindi :) bu arada shamanı geçirdim resto/enhance gidecem sanırım. enhance fire nova olayı baya hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ya o olayı herkes ayıla bayıla anlatıyorda benim healer charda da ilaç için tek ench itemi yok ya. Nasıl merak ediyorum kullanımını anlatamam. 5 man bile yapmıyor ki char nerden toplıyacam onuda bilmiyorum. Heirbloom falan mı alsam mage'le ne yapsam bilemedim. Mage'le zaten zor yetişiyorum raid+daily HC'ye birde bunu deneyecek zamanı bulmak dert. Video falan bulayım bari bir yerlerden. Resto ile deniyorum ama o tadı vermiyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar