Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi char ne yapabilir?


ozkolous

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar çoğunuz için sıkıcı olacağını bildiğim bir konu açıyorum şimdiden kusura bakmayın.

bu kapalı hesaplara verilen 7 günlük game time olayından sonra 1-2 arkadaşımın da isteğiyle oyuna casual bir dönüş yapacağım.

1 charımı transfer edip, 1 tanede yeni başlayacak bir arkadaşımla beraber kasacağım.


elimde
full naxx25 + uld 10 gearlı bir hunter
naxx 25 gearlı bir shadow pri
ulduar10-25 + toc 10-25 gearlı bir resto shaman
var

bunlardan 1 ini transfer etmek istiyorum ancak şuan ki durumları hakkında bir fikrim yok. sanırım shadow pri dpsi biraz bufflanmış, o kadarını biliyorm.

sormak istediğim şu;

1- bunlardan hangisi iş yapar ve ana değişiklikler nelerdir?
2- arkadaşımla beraber lvllayacağım char için ne önerirsiniz?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yapacağını bilemeyen adam için tek tercih shamandır bu durumda. Çünkü hem melee dps , hem caster dps hem de herlar olarak son derece tatmin edici bir char.

Ama ben zoru severim diyorsan işini bilen, bol bol forum okuyan ve sürekli dummy karşısında testler yapıp kendini geliştiren shadw priyi her guild havada kapar. Piyasada iyi oynayan kıtlığı olan bir class çünkü.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Ne yapacağını bilemeyen adam için ...


benim ne yapacağımı bilmememden ziyade charlar ne yapmaktadır esas soru o. hani merak ettiğim 3.1den bu yana, 4k yapan bi sp 5.5-6k yapabilir, bm rotasyonu artık 2 tuştan ibaret değildir, shamanda şu şu var gibisinden bilgilendirmeler.

2. merak ettiğim konu oyunu yeni öğrenen arkadaşımla beraber kasacağım char. oyundaki dk ve warrior hariç diğer bütün charları düşündüğünüzde, "şu char şu an için iyi ben bunu kasayım" diyeceğiniz class hangisidir?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o olayı herkes ayıla bayıla anlatıyorda benim healer charda da ilaç için tek ench itemi yok ya. Nasıl merak ediyorum kullanımını anlatamam. 5 man bile yapmıyor ki char nerden toplıyacam onuda bilmiyorum.

Heirbloom falan mı alsam mage'le ne yapsam bilemedim. Mage'le zaten zor yetişiyorum raid+daily HC'ye birde bunu deneyecek zamanı bulmak dert. Video falan bulayım bari bir yerlerden.

Resto ile deniyorum ama o tadı vermiyor valla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...