Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu siteye bakmanızın faydası olabilir...

mytheron

Öne çıkan mesajlar

mytheron said:

sizin olduğunuz foruma girip adam sananda kabahat sizin yüzünüzden adam gibi adam olanlarda kötüleniyor forum sahibi olarak.ağzınızın elinizin ayarı yok düşünmeden sapır supur yazıyosunuz aklınıza ne geldiyse tartmadan.yazıklar olsun sizin gibi insanlara.

adam hakli lan :(

kendi adima ozur diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abisi büsbütün adam kandırmaca bu yapılan olay.

Bu siteye bakmanızın faydası olabilir diyip kendi kazanç kapısına yönlendiriyor adam, ağrınıza gitmiyor mu bu?

Sitesinin içeriğini yansıtan bir başlık kullanmalıydı en azından, ya da böyle böyle bir iş yapıyoruz biz işiniz düşerse buyrun pati'den biriyle yapın işinizi vs. (bunlar hep samimi ve makul şeyler gerçekten) gibi bişeyler denilebilirdi ama bu tarzda çok çirkin gözüküyor. Neyse yahu

ben demiş olayım bu tip topiclere müsade ediliyorsa pek yakında boku çıkar internet bölümünün böyle 'sakın kaçırmayın' 'çok güzel fırsat' 'bakmadan geçmeyin' diye bir sürü konularla.

Pati halkının bileceği iş. Spam mailler de hoşunuza gidiyorsa bişey diyemem.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Hayir iste sicmiyor. Asil siz gelip konunun icine siciyorsunuz. Daha ikinci mesaj "algida sicicilik yasadim". Ne bok yiyorsunuz allah askina ? Sanal anarsistler olup ciktiniz basimiza. Istisnasiz her konuyu pic ediyorsunuz.

Troll falan diyorsunuz da esas adi bu. Icine sicip pic etmek.

katilmadan edemicem, ihtiyaciniz yoksa girip bisey satin almazsiniz bu kadar basit. paticigin agasi olmus herkes.
Sosyal ağlarda paylaş

mytheron said:

yav said:

böyle saçma sapan reklam topici görmemiştim pati'de. admin olsam şutlardım arkadaşı

saçma olan senin yaptığın saldırganlık bence.bukadar zorunuza giden nedir.başlığın ismi internet,reklam yapılamaz diye bir yasak yok zannedersem.herkes 3kuruş kazanmak için çabalıyor, insanları karalamak bukadar kolay oluyor neyazıkki.dalga geçilcek bir durum yok istersen girersin istemezsende girmezsin nedir bukadar zorunuza giden.admin napacağını bilir.sonuçda reklam reklamdır,işe yaramış olmalıki aklınıza bitkisel ürünlerle alakalı birşey geldiğinde eminim bu siteyede gireceksiniz.yorum yapan veya yapmayan herkese saygılar.

dayi sitenin ismini kolay yapsaydiniz bare

Bitkisel seylerle ilgili bisi gelse aklima bak yazarken bile unuttum sitenin adini karakayalar gibi bisiydi zannedersem
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...