BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 bende qq yapmak yerine gitsin calissin eger harcligi yetmiyosa diyorum universite boyunca bende calistim bi cok kez ki allaha sukur ailecek ihtiyacimizda yoktu ama extra hacamalairmi cikardim mesela cep telefou alcaktim onu aldim butun universtede her haftasonu ve hafta icleri 2 gun calisan arkadasim war ihtiyaci oldugu icin yane gayet oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 abi adam "niye araba alamıyorum" demio. "ailem nie beni üvey evlat gibi görüo" dio edit: adam niye araba alamıorum dese senin cevabın gayet şık ve yerinde zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 forgiver said: http://www.youtube.com/watch?v=JM83HRucF8E ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 24-25 yaşında hala baba parasıyla ünverste okicam diye uraşıyosan... baştan yalan zaten herşey.. -- üniversitemi 6 ayrı bursla okudum. babamdan çok çok az para aldım. almak istemedim. zaten o da vermek istemedi. üniversiteyi hiç ders bırakmadan çatır çatır okudum bitirdim. diplomayı aldığım gibi askerlik şubesine koştum tecili kırdım askere gittim orda da para istemedim askerden geldim direk ilk bulduum işe girdim askerden gelince babam bana arabanın anahtarını bi de 5000 limitli klredi kartını verdi. akrtla arabayı aldım, 2 gün sonra geri gittim anahtarı da kartı da vverdim bişey istemiyorum ben dedim şu an kendi evimdeyim herşeyimi kendim yaptım geçen babam aradı muhabbet vs dedimki: valla baba, kendim okudum kendim askere gittim, kendim iş buldum, kendim çalıştım... bu saatten sonra kralını tanımam.. bişey diyemedi.. budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Ailesinin durumu iyi olan bir insanın hayat boyu ailesinden, bir şekilde yardım almasında yanlış bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 yaw yannis war demiyoruz ama qq yapcagina calisabilir diyoruz yoksa bende babamin verdigi haftalikla yasadim 25 yasima kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Yok ben Dragonmax ın postu, hayat böyle yaşanır, şimdi gidin dediği için öyle söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sidik yarisina donmus. yigit ozgurun biz o.cocuguyduk karikaturunu bulamadim ki koyayim :( adam para vermiyolar yetemiyorum kendime demiyo ki. uvey evlat muamelesi goruyorum diyo. BEN KENDIM KAZANDIM KENDIM OKUDUM 13 YASINDA UNI BITIRDIM MUKEMMELIM diyince bisi de olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 said: siz neler yapıyorsunuz aile içi geride kalma hususunda hırslanıyormusunuz yoksa sallamama yolunamı gidiyorsunuz? Bu hususta çekirdek aileye bağlı kalıp tek çocukluğumu hayatım pahasına koruyorum ben sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 sesu said: said: siz neler yapıyorsunuz aile içi geride kalma hususunda hırslanıyormusunuz yoksa sallamama yolunamı gidiyorsunuz? Bu hususta çekirdek aileye bağlı kalıp tek çocukluğumu hayatım pahasına koruyorum ben sdf. Oha kardeslerini oldurtmus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Hayır canım ne alakası var. Kolunu kestim dilendiriyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Marty said: sidik yarisina donmus. yigit ozgurun biz o.cocuguyduk karikaturunu bulamadim ki koyayim :( adam para vermiyolar yetemiyorum kendime demiyo ki. uvey evlat muamelesi goruyorum diyo. BEN KENDIM KAZANDIM KENDIM OKUDUM 13 YASINDA UNI BITIRDIM MUKEMMELIM diyince bisi de olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 http://www.hotmoviesale.com/dvds/10342/1/Leapfrog-Learn-to-Read-at-the-Storybook-Factory.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 dreagloth said: Ailesinin durumu iyi olan bir insanın hayat boyu ailesinden, bir şekilde yardım almasında yanlış bir şey yok. bu da doğru. yani babamın aileye yetecek parası var, ek olarak bana da güzel bi hayat yaşatacak parası varsa neden olmasın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 İnsanların ne kadar ufacık tefecik dertleri varmış be hey gidi hey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 canim kuzenim bi tur binemmi de, al arabayi vur duvara, yanlislikla oldu, bi isik gördum, sonrasini hatirlamiyorum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bi ışık AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar