Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HTC HD2

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Bende direk aletin screen i disable oluyor yuzume yaklaştırınca, custom rom olayındandır belki sendeki sorun.

Bu youtube olayını 3G den de denedim, bağlanmadı. Kanuni sende bağlanıyormu alet (youtube application)

Ek: Bu alete yuklenebilecek neler var application namına?
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada htc hd2 lerin mevcut hafizasi 448 degil 576 mb imis. nedense gizlemisler bunu, bazi ozel custom romlar bunu ortaya cikariyor , ne gerek var diyebilirim zaten manyakcasina hizli alet.

winmo 7 icin gerekli olabilecek bir 128 mb lik bu ekstra hafizayi bilerek saklamis olabilirmis mis htc. winmo 7 icin free upgrade olacagi aciklanmisti ciktiginda 7.

http://www.engadget.com/2010/01/29/htcs-hd2-carrying-a-secret-stash-of-hidden-ram/
Sosyal ağlarda paylaş

dualboot ve winmo7 destegi acikcasi aklimi celmedi degil.

normalde telefonda sadece olabildigince hafiflik incelik ve stil gorunus isteyip radio kamera gibi ozelliklerin hepsine karsi olan benim bile aklimi celdi. artik devamli pda ve bilgisayar tasimak zorunda olmamak guzel bisey olacak.

en yakin firsatta bir test edicem.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
CuteButPsycho said:

Olmazsa olmaz uygulamalar nelerdir Htc için ?

işletim sistemi şuan 5.2.21869 gözüküyor.
manilla sürümü : 2.5.19211619.0

İngilizce varsa xda-forum, yoksa TR kaynak ctrlpda ve shiftpda var. Sanırım fabrika çıkış haliyle kullanıyorsun aleti, o şekilde telefon beş para etmiyor açıkcası :). Yapman gereken öncelikle Win 6.5 mu kullanmak istiyorsun yoksa Android mi karar vermek. Ondan sonra Custom Rom yüklemek ve maximum verim almak telefondan. Verdiğim kaynaklardan herşeyi öğrenebilirsin ya da ÖM at anlatırım adım adım.
Win 6.5 için Rom tavsiyem; Energy Rom. Nand-Android içinde Hyperdroid Gingerbread.
Bu aralar Androidler iyice güzelleşti, sanırım artık full Androiddeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

CuteButPsycho said:

hummm o arkadaşla aranı iyi tut o zmn.
en kısa zamanda bi konuşalım. hatta sen bi ön konuşma yap neleri yüklemem gerektigini bi ogrende haberleşelim. çok kurcalayacak vaktim olmadı teli hiçbirşey yüklü değil öyle kullanıyorum şuan.

gel bi gun idareye anlatsin eleman ama hic memnun degil kendi telefonundan soyliim pek iyi seyler soylemicektir :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
fixmen said:

CuteButPsycho said:

Olmazsa olmaz uygulamalar nelerdir Htc için ?

işletim sistemi şuan 5.2.21869 gözüküyor.
manilla sürümü : 2.5.19211619.0

İngilizce varsa xda-forum, yoksa TR kaynak ctrlpda ve shiftpda var. Sanırım fabrika çıkış haliyle kullanıyorsun aleti, o şekilde telefon beş para etmiyor açıkcası :). Yapman gereken öncelikle Win 6.5 mu kullanmak istiyorsun yoksa Android mi karar vermek. Ondan sonra Custom Rom yüklemek ve maximum verim almak telefondan. Verdiğim kaynaklardan herşeyi öğrenebilirsin ya da ÖM at anlatırım adım adım.
Win 6.5 için Rom tavsiyem; Energy Rom. Nand-Android içinde Hyperdroid Gingerbread.
Bu aralar Androidler iyice güzelleşti, sanırım artık full Androiddeyim.

Şu Hyperdroid Gingerbread'in xda linkini falan verebilir misin? SuperRAM kurdum çok hızlı ama Sense olmadan çok yavan kalıyor android. Sense sahibi bir android istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Hyperdroid GBX'te Sense yok. İyi ki yok :D. Sense için Desire HD çekirdeğine sahip romlara bakman lazım. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=928 Rom sayfası bu.

Şu an Hyperdroid GBX'in v10'nunu kullanıyorum. 2 günden fazla gidiyor batarya, baya hızlı, sıkıntı yok gibi. Fazlasıyla memnunum. Tavsiye ederim (tu). http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=918899
Sosyal ağlarda paylaş

Sense'in contact managerı çok iyi, Bir sürü birbirine bağlı contact var ben de, sense olmayan romu yükleyince 3 katına çıkıyor contact listesi, onun haricinde dialerı, sms uygulaması falan bariz daha kullanışlı. Ama senseli romlar yavaş. RAMden çalışan romlazım bana ve senseli olsun. :S

Bir de nand olmasın, winmo'yu kaldırmak istemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...