Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sandviç Önerileri Lazım

Sensible

Öne çıkan mesajlar

1 ekmek arasına, ton balığı, konserve mısır (bazıları şekerli gibi oluyor sudan geçirebilirsin), domates, tuz belki biraz da limon gayet hoş oluyo[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb?

Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class!
Sosyal ağlarda paylaş

napican sandviçi çikolatali tostun üstüne tanimam vallahi hem hazirlamasi kolay tadinin unutulmasi zor ( reklam gibi oldu beah:D) şimdi soyle hazirliyosun tost ekmeği arasina sevdiğin bi şokella sür sonra ekmeklerin iice ısınmasını bekle aman sakın şokella erimesin sonra her tarafin çukulata olur bi kere başima geldide bi de yanina bol buzlu kola hazirla işte keyif budur dersin :)
Sosyal ağlarda paylaş

1. ekmeyi yar azıcık mayonez sür. jambon koy ama tel bi bölüme değil yay jambonu yani hertarafına eşit koy, domatesleri dilimle(tabiki kabuksuz!) domatesleri de koy, istersen çekirdeği çıkarabilirsin, göbek salata koy içine kapat ve ye.

2. 0212 2841157 yi ara onlar sana yardımcı olurlar :P(marmaris büfe)[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
di$iki$i: hmm anadımm..
çiptek: normal..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben bir ön eri getireyim. Baya güzel oluyor (ayrıca resmime bakarsanız bu konularda usta olabileceğimi tahmin edersiniz :D)
Ekmeği şöyle güzelce açıyoruz. Arasına özenle dilimlenmiş domatesler, biraz peynir (tercihiniz krem olsun derim. Ama yoksa yumuşak bir şeylerde iş görür. Oda yoksa istediğiniz poeyniri kullanın işte. Her şeyi ben mi söyleyecem?) sonra biberli zeytin denilen çekirdeksiz zeytinden(sarımsaklısıda var galiba ama ben biberliyi tercih ederim :)) sonra salatalık turşusu parçaları. Eğer elinizde varsa Lahana turşusuda oldukça güzel oluyor. İsteğe göre ketçap ve mayonez ekleyebilirsiniz. Sonra öbür ekmeği üzerine koyup iyice bastırınki yerken kötü görüntüler ortaya çıkmasın(ısırınca sadece ekmek tadı ağzınıza gelir. Sonra ulan bunun içine ne oldu diye düşünürken anneniz bir çığlık atar. Sonrasını kimse hatırlamaz zaten) Ayrıca bu şekilde hazırlanmış bir sandviçi tost makinesinde ısıtırsanız çok daha güzel olduğuna inanıyorum.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmeği aç mayonez sür yeşillik koy mayonezin üzerine sonra tüm kombinasyonlar seni bekler :)
edit:Kompinasyon nedir ya? :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^

[Bu mesaj Sage tarafından 16 Temmuz 2004 10:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ferrero, 16 Temmuz 2004 12:31 tarihinde demiş ki:
Ton balığı,tekirdağ köfte,tavuk göğüs,konserve mısır,limon suyu,limon,domates,marul,kara lahana,örgü peynir,tuz,sucuk,salam

hepsi bir arada mı? ayrı ayrı mı? :D[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..

[Bu mesaj Chiptech tarafından 16 Temmuz 2004 12:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi kaba 1 kutu tonbalıını boşalt(yağını akıttıktan sora) mısırı haşla, kaba kat sora mayonez koy yeterı kadar, hatta varsa turşu da koy bunu karıştır böle bulamaç gibi yap. sora yardığın ekmeğin arasına yeşillik koy vede bunu koy kapa ye süper[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu..
Sosyal ağlarda paylaş

ton balığını yarısı kadar mayonezle eziniz. bol tuz ekleyiniz. ekmeğin arasına (ya da tost ekmeğinin bir diliminin üstüne) sürüp, üstüne domates ya da (söz meclisten dışarı) hıyar koyunuz. afiyetle yeyiniz.

ama benim en sevdiğim kombo aşağıdakidir:

hafif kızartılmış tost ekmekleri arasına (aşağıdan yukarıya):
mayonez
kaşar
füme dil (ya da salam)
salatalık
zeytin ezmesi
krem peynir (tercihan pınar beyaz)

yum....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...