Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 İdeal kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 elesso said: yazık bu kızın erkek arkadaşına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 ondan sonra biri çıkıp kadınlar nie aptal diince savaş çıkar.Allah rızası için biri bi tokat atsın şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 vay insanların yüze gülüş köte vuruş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 abi niye trollüyosunuz kız. cidden. ne güzel yazmış dertlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 trollenmeyecek gibi değil ki. başlık bile tam bir troll bait... yoksa ban bait mi demeliyim sdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sipeyskeyk said: Ve aynısı bende de var. Ve evet ego tatmini. Ve evet hiçbirzaman mutlu olamıcaksın,tam mutlu oldum derken sıkılacaksın ve herşey anlamsız gelecek. Ve evet,sadece "biriyle çıkıyorum." diyebilmek için birileriyle beraber olmaya devam edeceksin,bir süre sonra oyuncağından sıkılıp ayrılacaksın. üzgünüm. Hmm, gayret var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 geç gördüm :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Alexi_Septimus said: sipeyskeyk said: Ve aynısı bende de var. Ve evet ego tatmini. Ve evet hiçbirzaman mutlu olamıcaksın,tam mutlu oldum derken sıkılacaksın ve herşey anlamsız gelecek. Ve evet,sadece "biriyle çıkıyorum." diyebilmek için birileriyle beraber olmaya devam edeceksin,bir süre sonra oyuncağından sıkılıp ayrılacaksın. üzgünüm. Hmm, gayret var. Ya böyle derin bir düşünce akışını linkleyeyim demişsin ama ortalamanın çok altında bir mental yapın var. Hiç komplike değil, bildiğin özgüvensiz, sığ hatun profili. Çok yıpranırsın. Fiziksel olarak çoğunlukla, OH SNAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 dunno yılbaşında buluşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 uuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar