Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet Üzerinden bankacılık artık paralı

Toledor

Öne çıkan mesajlar

Bankalar 1 Ocaktan itibaren İnternet Şubelerinde tek kullanımlık şifre uygulaması getirecekmiş, şifre başınada 10-20 kuruş arasında değişen bir fiyat uygulanacakmış. Zaten yeterince kar yapmıyorlarmış gibi tüketiciyi birde buradan vurmaya hazırlanıyorlar. Kişisel olarak pek küçük bir miktar gibi görünmesede milyonları kattığmızda işin içerisine baya büyük bir para ediyor ki tanıdıklarımın çoğu muhasebeci işlerinin çoğu bankayla oluyor gün içerisinde onlarca defa bağlanıp işlem yapıyorlar. Yeni kazığımız hayırlı uğurlu olmasın..

Haberin Kaynağı
Sosyal ağlarda paylaş

Problem değil. Millet ilk bir kaç ay bunu ödememek için şubeleri doldurunca işlem ücretinin mi daha karlı olduğunu yoksa fazladan çalıştırmak zorunda kaldıkları gişe elemanlarının mı daha karlı olduğunu göreceğiz. Ayrıca buna benzer her durumda bir fırsatta vardır. Bazı bankalar eminimki belirli kampanya ve açıklarla bu parayı almayıp müşteri çalmaya çalışacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

cep şifrematik ve şifrematikler var. bunları kullanınca para vermezsin. onun dışında kayıtlı cep telefonu numaranıza tek kullanımlık şifre yollama seçenekleri var. büyük ihtimalle bu seçeneği kullanırsanız para ödersiniz şifre başına. e cep telefonuna yükle programı yada şifrematik le dolaş. bunlar yoksa yanında sms ile gelen şifre için 3 kuruş ver ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

sanki bankalar yeterince milleti sömürmüyor, kar etmiyor da böyle saçma sapan uygulamalar yapıyorlar. ne vardı batıyo mu sana sırtında mı taşıyosun mis gibi kimseye yük olmadan internete girip bilgisayarla kendi aramızda hallediyoduk işimizi, illa bişey çıkarcaklar. off

/Mesajını galeyandan arındırdım.
Estel
Sosyal ağlarda paylaş

bankacılık kanunu olarak geliyor bu tek kullanımlık şifre. garanti ve işbankası zaten cep şifrematik uygulamasını bayadır kullanıyor. bedava olarak sunuyor hizmeti. yükleyin telefonunuza bukadar basit. bişey çıkarttıkları yok yani.

şifrematik için para veriyorsunuz o ayrı. e doğal olarak kargoyla yolluyorlar belli bi üretim masrafı var ıvır zıvır. 5-10tl birşeydi sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

bankacılık kanunu olarak geliyor bu tek kullanımlık şifre. garanti ve işbankası zaten cep şifrematik uygulamasını bayadır kullanıyor. bedava olarak sunuyor hizmeti. yükleyin telefonunuza bukadar basit. bişey çıkarttıkları yok yani.

şifrematik için para veriyorsunuz o ayrı. e doğal olarak kargoyla yolluyorlar belli bi üretim masrafı var ıvır zıvır. 5-10tl birşeydi sanırım.

Ya sen yanlış anladın yada ben. Şifre matikleri bilmiyorum ama burda sözü edilen internet üzerinden yaptığın işlemler için para ödeme. Yani o şifreyi nasıl elde ettiğinin çok bir önemi yok sanırım. Yaptığın işlem içni para çdeyeceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır sms başına 10-20 kuruş nedir yav :/, biz webten sms atma şeysine üyeyik oradan 500sms'i 40TL ye alıyoruz, sms başına 8 kuruş veriyoruz

fiyatlar şöyle bakınız;

SMS adedi Birim SMS Fiyatı (YTL)
1.000 0,08
5.000 0,075
10.000 0,07
25.000 0,0675
50.000 0,065
100.000 0,055
250.000 0,0525
500.000 0,0475
1.000.000 0,0450
2.000.000 0,0425
3.000.000 0,0400

aylık 10,000 sms attığını düşünürsek 7kuruştan alıp 10-15 kuruşa bize fatura çıkaracaklar olmaz kiğ
garanti şimdilik beleş ancak 1 ocaktan sonra zorunlu oldu para verin aga plx derse bilemem
+şifrematik de ücretli ilk kullanım ücreti mi ne var 18TL olması lazım + şifrematiği yanımda mı taşicam sürekli
şimdiki sistem ii ancak bence sms ücretini bankanın ödemesi lazımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...