Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş (Enough is enough başlığı)

calimero

Öne çıkan mesajlar

Ya kafan mı güzel?Ulusal olmak tabi güzel.Hem sen demedin mi fener daha ulusal diye.alla alla

BulletRide said:

Basın birinin elinde değil.Fenerbahçe'nin tarih boyuncaki gelişiminden ötürü daha ulusal bir takım olduğu gerçeği var, o yüzden basının birinci haber kaynağı orasıdır.Ben Galatasaraylıyım ve basının en az fişeklediği takımız, bizim meseleler hiyerarşik yıllardır, orası daha karışık.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gerçekleri söyledim, görüşlerimi söyledim.Bayadır kafamda olan şeyler bunlar, hiçbir zaman da kıvırmam bunlardan taviz vermem.Anlamadıysan anlamadım de, diğer soruya geç.

Arkasokak said:

göze hoş gelen futbol için Fenerbahçe'nin iyi zamanlarını takip edin derim.

Başarı eldesi tartışılır fakat, 2000 ekolünden sonra Galatasaray'a bir atak futbolu yerleşti kim gelirse gelsin Luce zamanında bile zevk veriyordu hücumlarımız.En azından sahada ne yaptığını biliyordu, boş yüklenmiyordu takım.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Basın birinin elinde değil.Fenerbahçe'nin tarih boyuncaki gelişiminden ötürü daha ulusal bir takım olduğu gerçeği var, o yüzden basının birinci haber kaynağı orasıdır.Ben Galatasaraylıyım ve basının en az fişeklediği takımız, bizim meseleler hiyerarşik yıllardır, orası daha karışık.

BulletRide said:

Eski türk filmlerini izle, Anadolu'da bir manava git.Sarı-Mavi görürsün eskimiş posterleri,Yenerbahçe'leri. Fenerbahçe ülke bazında daha çok tutulur ve daha çok haber niteliği taşır.

Çok güzel özetlemişsin yine BulletRide, Fener'in gerçekten geçmişten gelen bir etkisi var insanlar üzerinde, yerel takımları tutan kişiler bile Fener buraya gelince bir ayrı oluyordu çoşku derler.

Zaten şu an Cimbom ile camia gücü-taraftar sayısı olarak kafa kafaya gidebilmezi de bu mirasa borçlu camiamız. Yoksa Derwall ile 80'lerde yükselişe geçen ve sonra 90'ları domine eden Cimbom'a karşı duramazdık açıkcası.
Sosyal ağlarda paylaş

beşiktaş taraftarı da trabzon taraftarının bi degişiği.

ne yaptıgını bilmeyen bi kitle.gidip stadda bagırıyorlar.yenilince küsüyorlar.yenince aslan kesiliolar.tekrar yenilince kufur ediyorlar.sora yenince yine kufur ediyorlar

beşiktaşlılık başkadır sevinmek için sevmedik falan gibi şeylere inanıodum.ama o yoldan cok uzaklaştı beşiktaş taraftarı.

ben galatasaraylı olarak taraftarımdan memnunum.destek konusunda.ama fener stadını ve tribününü kıskanırım açıkca.

are u player ve rüştüyü dövmeler gibi şeyler olmadımı.oldu tabi.

taraftar ne istediğini bilicek önce.bence beişktaşın problemi bu.

trabzon da farklı bi çeşidi.ben de ne yazıkki trabzonla beşiktaşı ayıramıyorum.yani fener ve gs var.başka da yok.
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

kötü futbol oynadığımız doğru ama adam akılı bi rakip cıksa karşımıza eziyoruz .
örnek :fenerbahce , trabzonspor. manu

bence bize bu lig zayıf geliyor

galatasaray sizi yendi onu adam akıllı bir rakip olarak görmüyorsun sanırım?

pardon siz hangi avrupa kupasında oynuyorsunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

unK said:

PZero said:

kötü futbol oynadığımız doğru ama adam akılı bi rakip cıksa karşımıza eziyoruz .
örnek :fenerbahce , trabzonspor. manu

bence bize bu lig zayıf geliyor

galatasaray sizi yendi onu adam akıllı bir rakip olarak görmüyorsun sanırım?

pardon siz hangi avrupa kupasında oynuyorsunuz?

gs maçında biz oynadık golleri siz attınız...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...