avp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 eh morlukta o tepkime sirasinda bir yere çarpmadan kaynaklanamazmi yani[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 evet kaynaklanabilir de o yüzden dikkat ettim , yazı da da yazdım , yastıklarla çevrili etrafım çarpabileceğim bir yer yok[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 kafa vurmadan sısmesı farklı o farklı,oburu uyarılarla olan bır olay ama kafa sısmesı vuracak bır yere vs zaten sısmenın asıl amacı orayı gecıcı surelıgıne koruyor vucut yoksa kafayı vurdumu kırarsın,ruya cok gercekcıymıs[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 aslinda rüyadan kaynaklanan şişmelere vs. ödemlere şaşmamlisiniz çünkü bu şişmeleri yaratan şey zaten beynin ta kendisi o sirada rüya ile gerçekçiliği kariştiracak kadar beyin ambele olduysa bu doğal ibşidir yani mesela gözü morartabilir çünkü gözü korumak ister.. Siz asıl vir stigmata vakkasiyla karşilaşırsanız korkun =) aniden ellerinizde ayaklarinizda kesilmeler meydana gelirse euhe[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 genelde film izlerken ulen ben bu filmi daha önce izlemiştim aynı şekilde olurum[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Beynin Gücü işte. Belkide Heren farklı alemlere dalmıştır o alemlerde yaşadığı şey bu aleme yansımıştır. Ne biliyim belkide Heren şizofren olmuştur :lol:[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 töbee :)[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bide bana şey oluyo mesela rüyadayken karşimdaki adamla kavga ediyorsam ona hiç bi şekilde vuramiyom yumruk atmaya çalişiyorum ama elim ulaşmiyo adamin suratina sizede oluyomu[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Valla bana şimdiye kadar hiç olmadı, hep milletin suratını dağıtmış bi şekilde kalkıyorum uykudan. :D nası rüyalar görüyosun abicim sen [signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Daha rüyamda kavga etmedim. Bu gece bi edem bakalım olacak mı :lol:[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 avp : o bana da oluyor , arkadaşlarla konuşmuştum , onlara da oluyormuştu[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 :-) demekki cogumuzun kendinde olduğunu sandığı şeyler aslında genel bi problem vay be[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 hah mesela bide şey var yataktasin ve yavaş yavaş dalmak üzeresin birden daliyosun ama uyudugunun farkinda değilsin ve yüksek'ten aşağıya doğru düşüyonus yere carptigin anda tekrar kendine geliyon ve tüm uykun kaçiyo =) böle bişi oldumu size bana eskiden sık olurdu şu sıralar olmuyo hiç (doru düzgün yataga girmediğimdende kaynaklaniyo olabilir =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 O her zaman olur.hatta bi anda kolların falan sarsılır,titrersin.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Çoğu kez, öle düştüğümü sanıp tam yere çarpacakken refleks olarak kolumu bacağımı hareket ettiriyorum. Bir keresindede ani bir bacak refleksi sonunda parmağım duvara çarpıp ciddi bir hasar almıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Holyman, 14 Temmuz 2004 13:29 tarihinde demiş ki: said: Ouz_UFO, 14 Temmuz 2004 13:02 tarihinde demiş ki: daha garibi var burda : yarı uykuya dalmak üzereyken ruyamsı bişey görüyodum, ama kontrol bendeydi daha bilinç yerinde olduğu için. Bi jiple kaza yaptım ruyamda ve çarpma sesi başucumdaki açık camın rüzgardan çarpması olmuştu... buyrun burdan yakın :-) Bu normal bişeydir. Beynin sen farketmeden dışardaki tehlikeyi görerek kendisini bir şekilde uyarıp senin uynamanı sağlıyor. Belki orda sen o rüyayı görmesen o cam parçalnıp seni öldürebilirdi ama kendini bilinçsizce de olsa savunmuş oldun. Mesela çocukların çoğu rüyalarında bir yerlerde tuvalet görüp gidip yaptıkları zaman yatakları ıslak olarak uyanırlar. Bu olayda ise beyin, vücüdu uyandıramıyor ve bu şekilde bir görüntü oluşturarak gerçek gibi görmeyi sağlıyor ve tuvaleti gerçek sana çocuk gidip yapıyor. Beyin, vücudun rahatlamasını sağlıyor. garip olan şey şu o rüyayı gördüğüm sırada etrafta ne oluyor görmüyorum, cam görebileceim yerde deil. Rüya görüyorum alakasız bi şekilde, soora jipe biniyorum ordan oraya falan gidiyorum sonra birden ağaca çarpıyorum sesi de o oluyo. Yani sesten önce rüya var. oh bea :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: avp, 14 Temmuz 2004 16:12 tarihinde demiş ki: hah mesela bide şey var yataktasin ve yavaş yavaş dalmak üzeresin birden daliyosun ama uyudugunun farkinda değilsin ve yüksek'ten aşağıya doğru düşüyonus yere carptigin anda tekrar kendine geliyon ve tüm uykun kaçiyo =) böle bişi oldumu size bana eskiden sık olurdu şu sıralar olmuyo hiç Hadi bi ortak nokta daha buldun, bu bana da oluyo. Genel bişi yani.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bana da oluyo düşme olayı[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Camı göremesende sonuçta çevrende bi yerde ve o camın orda olduğunu daha önceden biliyosun. Tehlikeyi sezmiş işte beynin ve seni uyarmış "cam çarpıcak lan kalksana bi sakatlık çıkcak" diye.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Uykusuz kalınca o ani düşme irkilme olayı çok oluo[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ya bana acip oluyor bu an yaşama olayı :) . Karşımdakiyle konuşuyorum birden yaşamıştım diyorum ve daha o söylemeden hangi sözcükleri söyleyeceğini biliyorum . Geçenlerde 5 kişli felan konuşuoz içimden diyorum murat bunu dşyrcek , fatih şunu yapacak falanb aynen oluyor :) said: avp, 14 Temmuz 2004 16:12 tarihinde demiş ki: hah mesela bide şey var yataktasin ve yavaş yavaş dalmak üzeresin birden daliyosun ama uyudugunun farkinda değilsin ve yüksek'ten aşağıya doğru düşüyonus yere carptigin anda tekrar kendine geliyon ve tüm uykun kaçiyo =) böle bişi oldumu size bana eskiden sık olurdu şu sıralar olmuyo hiç evet bide bu var oda berbat bi olay[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 14 Temmuz 2004 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 peki hiç rüyanizda öldünüzmü ?? manyak bi rahatlik hissediyorsunuz filam hehe[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 o ölme hissi astral bir olay apayrı birşey[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ölünce noluo bi anlatın ben daha hiç ölmedim hazırlıklı olaım :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Holyman, 14 Temmuz 2004 16:23 tarihinde demiş ki: Camı göremesende sonuçta çevrende bi yerde ve o camın orda olduğunu daha önceden biliyosun. Tehlikeyi sezmiş işte beynin ve seni uyarmış "cam çarpıcak lan kalksana bi sakatlık çıkcak" diye. yine anlamamışsın/anlatamamışım; diyorum ki o sesi normalde alakasız olmasına rağmen önceden devam eden rüyamda anlamlı bi hale getirdim garip olan bu...[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar