eclipse Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ya ben küçükken bu bi tek benim başıma geliyo sanırdım çok yaygın bi olay olduğunu öğrenince baya hayalkırıklığına uğramıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lull Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bendeki de sanşsızlık zaten millet gider geleceği görüp medyum olur para kazanır bense 5-10yıl geriden hikayeler anlatan teyze olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 olsun belki geçmişi görme yeteneğini geliştirebilirsen hz.isa 'nin yerine çarmakta ölen kişiyi filam söyleyebilirsin vs. gibi olaylara yanit verebilirsin hehe[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 walla bana 2 yada 3 gunde bır muntazam oluyo walla[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Coming Soon... Xhearon Uo Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lull Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yetenek geliştirmeye ne var; onu şimdi bile yaparım;İsa'nın yanındaydım desem kim orda olmadığımı ispatlicak ki!!! mesele gelecekte ; üç vakte kadar şu olacak de; kanıt ihtimali var diye insanlar para ödüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 daha garibi var burda : yarı uykuya dalmak üzereyken ruyamsı bişey görüyodum, ama kontrol bendeydi daha bilinç yerinde olduğu için. Bi jiple kaza yaptım ruyamda ve çarpma sesi başucumdaki açık camın rüzgardan çarpması olmuştu... buyrun burdan yakın :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Aklımda kalan bir şey .. çok küçükken bir rüya görmüştüm , odamın kapısına yaslanmış öyle duruyorum , annem geliyor odanı topla diyor , ama zaten önceki gün toplamıştım , sonra uyanıyorum derli toplu oda , bir ara kapıya yaslanıyorum annem gelip odanı topla dedi .. ya o gün hem de[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bilinç altımız çok güçlüdür. bakınız vanilla sky[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ben yarı ykuda her istediğimi hayalimde canlandırabiliyorum. Arada istemediğim olaylarıda ekliyorum gerçekçilik katıyor. Kısacası hayalim benim gerçeğim. Hayalinde mutlu olan insan duymuşmuydunuz? İşte o benim. Belkide hayalim gerçeğim Gerçeğim hayalimdir...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 bildigim kadarıyla beyinde hücre ölümü hızlandığında sanki tekrardan yaşanmış gibi hissediyor insan[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: avp, 14 Temmuz 2004 12:22 tarihinde demiş ki: birisi bana bunun bilimsel açiklamasini yapmişti ama unuttum =) beynin bi şekilde karmaşaya girmesi durumundami ne oluyo kafam girsin o bilme. nerede tam izah edemedigi birsey olur hemen karmasa oluverir. ya da bastirilmis duygu ya da eziklik ya da kompleks. hic olumlu birsey olmaz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Ouz_UFO, 14 Temmuz 2004 13:02 tarihinde demiş ki: daha garibi var burda : yarı uykuya dalmak üzereyken ruyamsı bişey görüyodum, ama kontrol bendeydi daha bilinç yerinde olduğu için. Bi jiple kaza yaptım ruyamda ve çarpma sesi başucumdaki açık camın rüzgardan çarpması olmuştu... buyrun burdan yakın :-) Bu normal bişeydir. Beynin sen farketmeden dışardaki tehlikeyi görerek kendisini bir şekilde uyarıp senin uynamanı sağlıyor. Belki orda sen o rüyayı görmesen o cam parçalnıp seni öldürebilirdi ama kendini bilinçsizce de olsa savunmuş oldun. Mesela çocukların çoğu rüyalarında bir yerlerde tuvalet görüp gidip yaptıkları zaman yatakları ıslak olarak uyanırlar. Bu olayda ise beyin, vücüdu uyandıramıyor ve bu şekilde bir görüntü oluşturarak gerçek gibi görmeyi sağlıyor ve tuvaleti gerçek sana çocuk gidip yapıyor. Beyin, vücudun rahatlamasını sağlıyor. Bi aralar bunlarla çok fazla ilgilenirdim ve o zamandan kalan bir uğraş ile hala rüyalarımı kontrol edebiliyorum. Belki bir çoğunuz bir kabus görüp geceleri uykunuz kaçmıştır. Benim başıma hiç böle bişey gelmedi. Mesela birisi beni elinde silahla falan kovalıyorken kontrol elimde olduğu için adamın silahını falan yok edebiliyorum. Hatta adamıda yok edebilirim. Rüyada kontrolu elde tutmakla ilgili kitaplar falan var. İlgilenen varsa büyük kitapçılarda bulabilirsiniz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ha bi de bi de şey olmuştu , uyuyodum , sanki bir boşlukta çok hızlı gidiyormuşum gibi hissediyordum ve sonra birden önüme paslı bir demir çıkıyor çok kalın ve kafamı çarpıyorum , uyandığımda kafam geriye gitmiş çarpma efekti almış ve kızarmıştı ( not : etrafım yastıkla doluydu hiç bir yere çarpamazdım )[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Benim dusundugum hersey neredeyse oldugundan dolayı artık kafamı yormak düsünmek istemiyorum.%80-%90 oluyor.Hadi hayırlısı :) [Bu mesaj Deluna tarafından 14 Temmuz 2004 13:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 vucud tepki vermis ruyaya oha : )[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 rüya'lara vucud'un tepki vermesi normaldir =))))) bu tepki olayini herkes yaşamiştir dimiii[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Yoo, bence Heren delirmiş. :)[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Valla alnının kızarması biraz saçma =) Vücüd sadece bilinçsizce kendini savunabiliyo uykudayken die biliyorum. İlk defa böle bişey duydum =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 neden siz hiç rüyanizda seviştiğinizi görmezmisiniz? ve vucud'un buna verdiği tepkiyle karşilaşmadinizmi hiç ?[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ya karşılaştık da o başka bir şey sonuçta[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yoo o'da rüyana göre vucudunun verdiği bir tepki =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 şimdi onu nasıl anlatsam farklı bir şey var orda , gerçek hayat ile ilgili yani o biraz daha , yani bir şey olması lazım ki vücut o tepkiyi versin durup dururken vermiyor[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 nasil yani biraz daha açık konusabilirmisin[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: avp, 14 Temmuz 2004 15:23 tarihinde demiş ki: neden siz hiç rüyanizda seviştiğinizi görmezmisiniz? ve vucud'un buna verdiği tepkiyle karşilaşmadinizmi hiç ? :-P Neyse bişi demicem... Vücudun gördüğü rüyaya tepki vermesi normal (el kol oynaması, konuşma gibi) ama morluklar, kızarıklıklar çıkması bana paranormal gibi geldi.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 konuşamam maalesef :([signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar