Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

daha once yasadiginizi zannettiginiz anlar

avp

Öne çıkan mesajlar

olsun belki geçmişi görme yeteneğini geliştirebilirsen hz.isa 'nin yerine çarmakta ölen kişiyi filam söyleyebilirsin vs. gibi olaylara yanit verebilirsin hehe[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Sosyal ağlarda paylaş

daha garibi var burda :
yarı uykuya dalmak üzereyken ruyamsı bişey görüyodum, ama kontrol bendeydi daha bilinç yerinde olduğu için. Bi jiple kaza yaptım ruyamda ve çarpma sesi başucumdaki açık camın rüzgardan çarpması olmuştu... buyrun burdan yakın :-)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Aklımda kalan bir şey ..
çok küçükken bir rüya görmüştüm ,
odamın kapısına yaslanmış öyle duruyorum , annem geliyor odanı topla diyor , ama zaten önceki gün toplamıştım , sonra uyanıyorum derli toplu oda , bir ara kapıya yaslanıyorum annem gelip odanı topla dedi .. ya o gün hem de[signature][hline]"Haplo"
Sosyal ağlarda paylaş

Ben yarı ykuda her istediğimi hayalimde canlandırabiliyorum. Arada istemediğim olaylarıda ekliyorum gerçekçilik katıyor. Kısacası hayalim benim gerçeğim. Hayalinde mutlu olan insan duymuşmuydunuz? İşte o benim. Belkide hayalim gerçeğim Gerçeğim hayalimdir...[signature][hline]
BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La...

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
avp, 14 Temmuz 2004 12:22 tarihinde demiş ki:
birisi bana bunun bilimsel açiklamasini yapmişti ama unuttum =) beynin bi şekilde karmaşaya girmesi durumundami ne oluyo

kafam girsin o bilme.

nerede tam izah edemedigi birsey olur hemen karmasa oluverir. ya da bastirilmis duygu ya da eziklik ya da kompleks. hic olumlu birsey olmaz.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ouz_UFO, 14 Temmuz 2004 13:02 tarihinde demiş ki:
daha garibi var burda :
yarı uykuya dalmak üzereyken ruyamsı bişey görüyodum, ama kontrol bendeydi daha bilinç yerinde olduğu için. Bi jiple kaza yaptım ruyamda ve çarpma sesi başucumdaki açık camın rüzgardan çarpması olmuştu... buyrun burdan yakın :-)
Bu normal bişeydir. Beynin sen farketmeden dışardaki tehlikeyi görerek kendisini bir şekilde uyarıp senin uynamanı sağlıyor. Belki orda sen o rüyayı görmesen o cam parçalnıp seni öldürebilirdi ama kendini bilinçsizce de olsa savunmuş oldun. Mesela çocukların çoğu rüyalarında bir yerlerde tuvalet görüp gidip yaptıkları zaman yatakları ıslak olarak uyanırlar. Bu olayda ise beyin, vücüdu uyandıramıyor ve bu şekilde bir görüntü oluşturarak gerçek gibi görmeyi sağlıyor ve tuvaleti gerçek sana çocuk gidip yapıyor. Beyin, vücudun rahatlamasını sağlıyor.

Bi aralar bunlarla çok fazla ilgilenirdim ve o zamandan kalan bir uğraş ile hala rüyalarımı kontrol edebiliyorum. Belki bir çoğunuz bir kabus görüp geceleri uykunuz kaçmıştır. Benim başıma hiç böle bişey gelmedi. Mesela birisi beni elinde silahla falan kovalıyorken kontrol elimde olduğu için adamın silahını falan yok edebiliyorum. Hatta adamıda yok edebilirim. Rüyada kontrolu elde tutmakla ilgili kitaplar falan var. İlgilenen varsa büyük kitapçılarda bulabilirsiniz.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

ha bi de bi de şey olmuştu ,
uyuyodum , sanki bir boşlukta çok hızlı gidiyormuşum gibi hissediyordum ve sonra birden önüme paslı bir demir çıkıyor çok kalın ve kafamı çarpıyorum , uyandığımda kafam geriye gitmiş çarpma efekti almış ve kızarmıştı ( not : etrafım yastıkla doluydu hiç bir yere çarpamazdım )[signature][hline]"Haplo"
Sosyal ağlarda paylaş

rüya'lara vucud'un tepki vermesi normaldir =))))) bu tepki olayini herkes yaşamiştir dimiii[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla alnının kızarması biraz saçma =)
Vücüd sadece bilinçsizce kendini savunabiliyo uykudayken die biliyorum. İlk defa böle bişey duydum =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

neden siz hiç rüyanizda seviştiğinizi görmezmisiniz? ve vucud'un buna verdiği tepkiyle karşilaşmadinizmi hiç ?[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
Sosyal ağlarda paylaş

yoo o'da rüyana göre vucudunun verdiği bir tepki =)[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
Sosyal ağlarda paylaş

nasil yani biraz daha açık konusabilirmisin[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri
Sosyal ağlarda paylaş

said:
avp, 14 Temmuz 2004 15:23 tarihinde demiş ki:
neden siz hiç rüyanizda seviştiğinizi görmezmisiniz? ve vucud'un buna verdiği tepkiyle karşilaşmadinizmi hiç ?

:-P Neyse bişi demicem...

Vücudun gördüğü rüyaya tepki vermesi normal (el kol oynaması, konuşma gibi) ama morluklar, kızarıklıklar çıkması bana paranormal gibi geldi.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...