Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 biri tuttu sen vurdun gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 bu konuda başarılıyım ben. periyodik olarak her ay birileri ile gırtlak gırtlağa gelmeyi başarıyorum. en son 4 gün önce bi tekme salladım birisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 zaa yarın yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Alexi_Septimus said: Polis dövdüm diyorsun. genelde ranged fight oldu aramızda.. koltuklar falan fırlattık biz. edik: mesajı attıktan sonra jahreinin yazısını okudum utandım lan niye uzaktan fırlattım diyede olsun benim karşımdakiler zırhlıydı kalkandır kasktır falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 türke uzak doğu sporları sökmez. ottoman slap ve berserk rage yönetir. arada bide tekbir çekildi mi +hc ve def bonus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Jahrein said: Aralarında bi tane kız vardı o ayağa kalktı. Bişeyler dedi ama anlamadım o zaman daha beginneriz. Kız böyle bişeyler dedi arkadaki herifler de bişeyler dedi ve kız, arkadaşın hayalarına attı elini sıktı burda kızın amacı neydi anlıyamadım , sex istiyosa yazık olmuş bide haybeye dayak yemişsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Maksat mallık olsun bence, hani işte ne kadar çılgınız hesabı, yada karşı tarafın apışıp kalacağı bir hareket yapıp egosuna meydan okuma durumu. Ama yenilen kafa ve duyulan acı hanım kızımızı ziyadesiyle üzmüşdür gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 bi olayda benden , lise 1de benim iki katım boyunda yapılı bir eleman vardı , biz bunla sürekli didişirdik , bi gün yine ne bakıyonnn leannn gibi salakça bi sebepten kavga çıktı , bendekide deli cesareti anasını satim çocuk normalde rahat beni dövebilirdi , Bir anda bütün sınıf ayırmak için üzerimize çullandı ben altta yere düştüm çocuk üzerime yüzü bana gelicek şekilde düştü , çocuğun eller insan kitlelerinin arasına sıkıştığı için hareket edemiyordu. Bende geçirdim bunun suratına paso.Sonra çocukla arkadaş olmuştuk ama eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 2 gün geçmeden genelde kavga ediyorum bizim üniversitenin ortamı gergin biraz ama iyi oluyo stres falan kalmıyo insan rahatlıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Msn'de ortak konuşma yapıp o zamanlar ünlü olan msn discovery programı aracılığıyla konuşmadaki başka kişilerin ağzından öbürlerine bişeyler yazıp insanları birbirine düşürüp kavga çıkartıyoduk, arka planda arkadaşla birbirimizi telefonla arıyıp karılar gibi çığlık çığlığa kahkahalar atıyoduk. Ta ki sınıfımızdaki kızları ortak konuşmaya alıp olayları çirkefleştirene kadar. Sonuçta kimin kime ne yazdırdığı belli olmuyo ve artık o kadar abardı ki durum.. Vahamet ötesinde biz astral boyutlara geçtik yarılmaktan. Tabi bu kızların hepsiyle uğraşmanın sonucu erkek arkadaşları okulu bi gün bastılar bizim sınıfa geldiler erkekler de toplanmış vay bu ...lermi böyle yapmış öldü lan onlar diye. Ben de sahne arkası oyuncusu gibiydim en dayaklık şeyleri yazıp sonra başka bi arkadaşa kıvanç ayarını bil falan yazdırıyodum. ABİ HALA KOMİK GELİYO ASDFHASD neyse sonra içimizden birisi dayak yedi. Sonra birden Last man standing'e dönüştü olay, biz okulun arazisinde dört dönüp kaçıyoruz hepimiz ayrı yerlere dağıldık, kimi buldularsa dayak yedi. Ben de sinsi sinsi yangın merdiveninin bi köşesine çıkmış milleti çaldırıp HAHAHA KAÇAMADINMI LAN NOOOOLDOAAAĞĞ yapıp beğenileri topluyorum, yan sınıfın kızlarını nerdeyse kollarıma almış sohbet edicem şımarıklıktan. Ta ki o okulun ağası benle göz göze gelene kadar... Bi insan silsilesi çıktı kapıdan bana bi titreme geldi. Artık finali benimle yapıcaklardı galba. Sınıfa bi girdim bizimkileri utanç sembolü gibi dizmişler köşeye. Ben de liderleriymişim gibi önlerine koyup bu uzun boylu ağa karşıma geçip volta atmaya başladı. Ama işin garibi benim eller cepte ve şımarık bakışlar atıyorum. Tam eşşek sudan gelene kadar öldürene kadar dövmelik bi tipim var. Amacınız neydi şöyleydi böyleydi sen kendini ne zannediyosun ulan diye yüzüme bağıra bağıra konuştu etti etti. Sonra ben: - Valla arkadaşlar adına da özür diliyoruz kızlar hihi (yüze geçirilen sevimli bi gülümseme) Bu saniyede adam bana arkasını dönerek - Ahah.. Çocuğa bak ya... Ahahah... BİRDEN YÜZÜNÜ ANİDEN DÖNEREK suratıma doğru bi yumruk yönlendirir ve saniyeler içinde etrafta çingeneler dansı yapılmaya başlanır. İşin garibi herkes bişeyi savunuyo gibi gözükür ama bütün insanlar yılların sinirini benden çıkarmak istiyodur. Slow motion bi şekilde açılan ağızları ve bana doğru yönlenen vücutları haalaa gözümde canlandırıyorum. Bizim 3 tip zaten korkudan altına yapmış bi şekilde kimseyi ayırmadan arkada duruyolar onlara da yönlenen yok. Çocuk ... ucuyla omuzlarıma pıt pıt vuruyo bi yandan da ayaklarımı tekmeliyip beni ittiriyodu garip bi şekilde. Nerden geldiğini anlamadığım bikaç kol bu adamları benden uzaklaştırdı, sanki herşey şovmuş gösteriymiş kaan'ın gazabının menzili bize de ulaşmasın diye bi senaryoya göre hareket ediliyomuşçasına geri çekildiler. http://farm4.static.flickr.com/3094/2629190743_6971d26ae8.jpg?v=1214966741 O arkadaş şu bakışı atarak sınıftan çıkana kadar benle göz temasını kaybetmedi. Ben de mesajımı aldım. Next: Liseye geçtiğimde hazırlığın başında fake msn login sayfası hazırlayarak bi gecede online olan toplam 60 civarı kişinin msnini ele geçirmem ve ertesi günü okulda üst dönemlerden urukhai topluluğu gibi gelen insan sürüsünden dayak yiyişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 En son sanırım lise sonda sınıf arkadaşımı dövmüştüm.. Ondan bir öncekindede 6 kişi beni ortaya alıp bir güzel al gülüm ver gülüm oynamışlardı okul bahçesinde, 3-4 gün eve gidemedim, türlü bahanelerle evden uzaklaşıp yüzümdeki şişlik,morluk,yara vs lerin geçmesini bekledim. Tam olarak geçmediler tabi ki o kısa sürede, sonucunda babam çaktı mevzuyu, aramızda geçen kısa dialog "Dayak mı yedin lan?" - "Evet" olmuştu. Öylecede kapanmıştı konu. Çok daha sonraları öğrendim ki o elemanlardan biri hapishaneye girmiş, hala oradamıdır bilmem ama çok içim acır hala aklıma geldikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 tartakladım sayılıyo mu o. kavga etmedim hiç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 küfür varsa sayılır fdsişvc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 bi kere kavga ettim o da 5. sınıftaydı kapıcı tekmesi attım çocuğa bitti kavga çok içimde kalmıştı dövemedim kaçtı hemen diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Jahrein said: ben lisede (antalya anadolu lisesi) hazırlık atladım. ortaokuldan akdeniz kolejinden de en iyi arkadaşım olup orta 3de azılı düşmanıma dönüşen bi tip atlayamamıştı. ve biz bununla ve 3-4 zengin totoş ama kavgacı arkadaşıyla aynı servisteydik. öyle gel git falan serviste hafif atarlar, bakışmalar, gergin dakikalar der-üken lise 1 bitti. lise 2'de ben tabi ortamı kurmuştum. herkesle acaip bi yaş farkım vardı(ki okula 1 yaş erken başlamıştım) ama herkes de arkadaşımdı. lise 2'nin öğlen arası müdür izinli düzenlediği bizim döneme özel bir futbol turnuvası vardı ben de maçı izleyenler arasındaydım. abi sahanın öbür tarafında resmen bi ordu gördüm. herifler 90 kişi toplayıp gelmişler. SIRF BENİ DÖVMEK İÇİN. bizden de böyle işte maç içinde ve dışında toplasan 40-50 kişi var. bunlar geldiler böyle ama ben hiç bozuntuya vermedim. o düşmanım olan herif bana dalmadı ama onun şişko iri yarı öküz gibi bi arkadaşı vardı turgut o geldi şöyle enseme bi tane geçirdi, ben arkamı döndüğüm anda ölümcül kankam olan şükrü oyunu bırakıp herife doğru koşmaya başlamıştı bile. bir anda maç falan durdu herkes böyle toplandı beni ortaya aldılar bizimkiler. ama ben hani herkesle arkadaş olsam da böyle bir şey beklemiyodum adamlar resmen beni sahiplenmiş alt dönemden olmama rağmen (teorik olarak) alt döneme dövdürmeyeceklerdi beni. bizim dönemin efe tipleri öne çıktı işte şu tip konuşmalar geçti - bırakın biz x'i dövcez - yek yeaa (şükrü) - SEN SUS LAN X KONUŞSUN - Ben konuşıyım (kaan) - Ya beyler sizle bi sorunumuz yok. bırakın x'i turgutla teke tek duma dum kapışsınlar - BENLE KAPIŞSIN TURGUT "Bİ TARAFI YİYOSA" (şükrü) bu arada lan lan sanane lan höt lan falan diye itişmeler kakışmalar oldu. sonra kaan çıktı - öyle sadece x'e dalmak yok sıkıyosa bi tarafınız hepimize dalcaksınız. hadi bakalım falan dedi. böyle bi anda yeaaa öff falan gibisinden o sırıtışlar falan biz hallederiz sonra gibisinden tripler... bi de o düşmanım dediğim itin suratındaki o tebessüm. aklımdan çıkmıyo. yok neymiş o turgutun abisi 07 gençliğin hedesiymiş hödösüymüş. yiğit diye bi arkadaş vardı babası mafya gibi bişeydi o da dedi 2 kamyon amele yığarım buraya hepsini döveriz falan filan. hatırlıyorum böyle dışarda kıstırmalar falan olmuştu millet birbirini dövmüştü resmen bi dönem kavgası tetiklenmişti. ama tabi alt dönemden bi ton arkadaşım vardı dershaneden ortaokul ilkokuldan onlar hiç karışmadılar hatta bizim tarafta durdular böyle resmen okulda ve dershane yollarında gergin 3-4 ay geçmişti herkes bi tarafını kolluyodu. ama sonuç olarak ben bi tek çizik bile almadım. ----------------- Antalya'lılar bilirler. AAL zeytinköy'dedir. Yani antalyada uyuşturucu ot mot çingen mingen azılı katil kimliksiz kapkaççılar ne ararsanız o bölgededir. Biz de antalya'nın en inek okulunun öğrencileri olarak arada bir okul dönemi ders çalışmak için okuldan kaçardık. Benim okuldan kaçma nedenim bu değildi. Hazırlık atladığım için ablamla aynı dönemdeydim ve o hep bu sebepten dolayı kaçardı. Deli cesareti vardı kızda "lan ölceksiniz kescek cingenler sizi" derdim iplemezdi hiç giderdi direkt. Ben de onu ve arkadaşlarını korumak için giderdim. Bi gün böyle çıktık yine yanımda 5 kız bi de ben. 2 çingen geldi. Mobil bela herifler bisikletleriyle geldiler. Böyle görseniz 10 yaşında yok 2si de ama ben de hepi topu 14 falanım. İşte bunlar laf atmaya başladılar. Önce iplemedim kızlar da bana baktılar iplememem yönünde uyarır gibiydiler. Sonra ablama çok pis geçirdi çocuk lafları. Böyle baya saydırdı falan "NE DİYOSUN LAN SEN ŞEREFSİZ!" diye bi döndüm. Çantayı geçirdim birinin kafasına yığdım (bizim çantalar bi10 kilo vardı rahat) sonra diğerine bi yumruk çaktım. ama adamlar full narkoz bilaea adamlar hissetmiyolar bile. o kafasını yardığımı zannettiğim çocuk salisesinde jiletle kalktı ayağa çot bi çizik attı koluma (ki halen izini taşırım). o sırada tabi pek hissetmedim ben hatta ıskaladı falan zannettim böyle boğuşmaya devam ettik kızlar ciyak ciyak tabi. tam o sırada yakınlarda bulunan imam hatip tipli dinci bi okulun servisi geçiyodu yanımızdan. herif kütükle indi bunları kovaladı bizi servise alıp bizim okulun yanındaki sağlık ocağına götürdü. ama dikiş attırtmadım iyki de attırtmamışım bu yara izi yerine ökküz gibi bi yara izi olcaktı :D ---------------------- almanyadayım sene 2006. henüz dil kursundayım işte. yanımda da amer diye bi çocuk var suriyeli alevi bi tip. diskodan geliyoruz. bizim yurdun orda da 2 tane yan yana süper market var orda da gece gündüz "penner" tabir ettiğimiz içki içen başka işio lmayan insan topluluğu bulunur. o gece de şansımıza yaklaşık 8-9 adet GENÇ penner vardı. Biz indik işte tramvaydan tam önlerine geldik yürüyoruz. Aralarında bi tane kız vardı o ayağa kalktı. Bişeyler dedi ama anlamadım o zaman daha beginneriz. Kız böyle bişeyler dedi arkadaki herifler de bişeyler dedi ve kız, arkadaşın hayalarına attı elini sıktı böyle. biz de inanılmaz içkiliyiz zaten, ve arkadaş ne düşündü bilmiyorum ama küüüüüüüüüüüt diye bi kafa koydu kıza. kız burnundan akan kanlar içinde yüzmek üzre yere yığıldı. şimşek hızında bira şişeleri fırlatıldı sonra üstümüze. bi tanesi dizime geldi inanılmaz bi şekilde acıdı. ama resmen aktı herifler şişelerle aynı hızda öküz öküz izmandud almanlar. tek dizimin üstüne çökmüştüm o şişenin acısıyla, o sırada bi almanın üstüme doğru geldiğini farkettim. kalkmamla beraber adamı omuzlayıp yere çalmam bir oldu. çötöng diye düştü herif yere sırtını öyle bi vurdu ki o herif daha 2-3 hafta doğrulamamıştır. sonra diğerleri geldi işte. yumruklar tekmeler. fena dayak yedik ama ağız burun kalmadı herifler. 2'si kavgaya dahil bile olamadı. direkt altlarına sıçtılar korkudan. özellikle ben adamı yere çaldıktan sonra bi tanesi "abi bırakın bunlar bizi öldürür" gibisinden herifleri geri çekmeye falan çalıştı aşsldkg sonra polis geldi. dedik ingilişçe "bize daldılar lan! hakkımızı isteriz atın bunları içeri bi ıslatın" falan dedik ama adamlar direkt alkol testi yaptılar "bunlar sarhoş içeri miçeri alamayız" dediler (evet alman kanunları böyle) herkes evine dağılsın falan dediler bıraktılar bizi evlere kadar sonra bb good night... :D lan daha var da sonra anlatırım. cuomd oldu bu zaten Bence bunları ciltliyip bastırabilirsin, MEVZU KÜLLİYATI diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 lisede.. çok güzel yapıştırmıştım..tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar