deadea Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 vurdum ağzına yapıştırdım yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 dory sakinleş bence. Kulağını niye parçalayayım adamın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 O olaydan önce de en son anaokulunda kavga etmiştim, Mihriban diye bir kız yüzünden. O yaşta aşkıma sahip çıkmışım, çok mert biriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 mihribaağn dedin mi sonra? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Yok ben demedim de uyuz arkadaşlarım kızın evinin önünden geçerken (iki alt apartmandı) Musa Eroğlu'nun o güzide türküsünü söyleyip az rezil etmemişlerdi beni. :( Gerçi o zaman 6 yaşındayım, ne rezil olacam lan! :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bu arada dövdüğüm elemanın adı Emre'ydi. Sonradan kanka olmuştuk, şimdi hangi cehennemde bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hiç kavga etmedim. ama sinirlenirsem çok kötü olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Kavga hiç bişeyi çözmez.Yalan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Her zaman, çok geçimsizim malesef... Bi gün inşallah psikologa gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Garadia said: @black-ice ben sanki olayı gördüm fixx'in orda ama benim gördüğümde adam dirsek attı arka cama aynen indi, sonra karmaşa bişeler abi zaten emin değildim kafa olduğundan dirsek miymiş o? ahah bizi görmüşün direk sen heheh mavi miydi araba:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 topağı okumadım ama hiç "en son x şey kadar önce kavga etmiştim. öyle bi dayak yedimki hiç aklımdan çıkmıyor" diyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 pekaziz said: Gerçi o zaman 6 yaşındayım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Xenocide said: topağı okumadım ama hiç "en son x şey kadar önce kavga etmiştim. öyle bi dayak yedimki hiç aklımdan çıkmıyor" diyen var mı? Alt apartmanda izbandut gibi bir oğlan vardı, sumocu mübarek. Günün birinde nasıl olduysa futbol oynarken bu karşı takıma geçti. Biz de o kadar muhteşem oynuyoruz ki goller akıp geliyor. Neyse maç bitti, sevinçten önümü göremiyorum (mahalle maçında niye coşuyorsam?). Bu eleman depara kalkıp kafasıyla karnıma gömmesin mi? 3-5 saniye nefesin kesildi, kesin ölüyorum dedim. Sonradan abime söyleyip arkadaşlarıyla dövdürmüştüm lavuğu ama asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Goller oynamak asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Kafam iyi 2 kere yazmışım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 lise 2 falan sanırım. beşiktaş anadoluyla, o sırada duz lise olan beşiktaş lisesi arasında bişiler oluodu. sanırım beşiktaş anadoluda olan eski bi beşiktaş liseliyi birileri dovuo, bu elemanda eski okulundan insanları çağırıodu. bu beşiktaş liseliler yıldız parkında ellerinde sopalarla zincirlerle falan beşiktaş anadoludan cıkan elemanları grup grup alıp dovup aşşa yolluolardı. en son orda kavga etmiştim ama cok fazla bulaşmaya yememişti. bide neden girdiysem kavgaya. lan ben sabancı anadoluluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 kavga etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 forgiver said: forum harici forgiver said: lisdeyken ya hatırlamıyorum bile Konuyu açtığını mı unuttun yoksa bir monolog içinde miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 en son adam akıllı kavgamı üniversite zamanında yaptıydım. kızın biri sevgilisini kıskandırmak istemiş (soradan anlıorum olayı tabii) kurbanda bendim. sevgilisi kıskandı evet. gerçi kavga denmez.... sonuç: 6 vs 1 dworgian knock out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 oooo abimle hergün 1vs1 pvp yapıyoruz evde kumanda, yastık, cep telefonu hatta geçen abarttı bilgisayarın mouseyı çıkarıp fırlattı bana dsfdsfs. şaka bi yana hiç kavga etmedim okul hayatım boyunca da etmedim okulu sevmiyodum zaten gidip geliyodum en önde oturuyodum bi de. yalnız geçen hafta kapı çaldı 2 kat üstümüzdeki komşu gelmiş yanlış anlamadan dolayı anneme çatıyo. lütfen gider misiniz dedim kapıyı yüzüne kapattım. son zamanlar da yaşadığım tek gerginlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retawis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 böcek sen insanmısın diyesin geldi içimden :) yahu nasıl sinirlenmez insan, maşallah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ya acayip asosyalim insan gördüğüm yokki kiminle kavga edicem. bi de üşengecim. evet. kavga etmeye bıdıbıdıbıdı 40 saat açıklama yapıp sonunda pvp yapmaya üşeniyorum. uzatmayıp kestirip atıyorum hemen. komşu olmasa o anneme çatan insana cevabım daha farklı olurdu ama 12 yıldır komşuluk yapıyoruz saygımdan ötürü sakin davrandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ayak sesimizden rahatsız olup her fırsatta kapımıza dayanan, eve girmeye çalışan, akşam saat 7 de elektrik süpürgesi çalıştırdığımda bangır bangır duvara vurup küfreden 2 defa karakolluk olduğumuz bir alt komşum vardı. artık yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 işin içinde küfür varsa boyutu ister istemez değişiyo komşuluk ilişkileri çok acayip ya bizim üst katımızdaki kadının 2 yaş arayla 3 tane küçük çocuğu var evde çin ordusu var sanırsınız. ama daha bir kere bizden kimse şikayete gitmedik. çocuktur filan dedik sustuk. ama onlarda haklı etrafta kudurup çoşucakları bir park filan yok mecbur evde tepiniyo garipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar