Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en son ne zaman kavga ettiniz

forgiver

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

topağı okumadım ama hiç "en son x şey kadar önce kavga etmiştim. öyle bi dayak yedimki hiç aklımdan çıkmıyor" diyen var mı?

Alt apartmanda izbandut gibi bir oğlan vardı, sumocu mübarek.

Günün birinde nasıl olduysa futbol oynarken bu karşı takıma geçti. Biz de o kadar muhteşem oynuyoruz ki goller akıp geliyor.

Neyse maç bitti, sevinçten önümü göremiyorum (mahalle maçında niye coşuyorsam?). Bu eleman depara kalkıp kafasıyla karnıma gömmesin mi? 3-5 saniye nefesin kesildi, kesin ölüyorum dedim.

Sonradan abime söyleyip arkadaşlarıyla dövdürmüştüm lavuğu ama asdf
Sosyal ağlarda paylaş

lise 2 falan sanırım. beşiktaş anadoluyla, o sırada duz lise olan beşiktaş lisesi arasında bişiler oluodu. sanırım beşiktaş anadoluda olan eski bi beşiktaş liseliyi birileri dovuo, bu elemanda eski okulundan insanları çağırıodu. bu beşiktaş liseliler yıldız parkında ellerinde sopalarla zincirlerle falan beşiktaş anadoludan cıkan elemanları grup grup alıp dovup aşşa yolluolardı. en son orda kavga etmiştim ama cok fazla bulaşmaya yememişti. bide neden girdiysem kavgaya. lan ben sabancı anadoluluyum :D
Sosyal ağlarda paylaş

oooo abimle hergün 1vs1 pvp yapıyoruz evde
kumanda, yastık, cep telefonu hatta geçen abarttı bilgisayarın mouseyı çıkarıp fırlattı bana dsfdsfs.

şaka bi yana hiç kavga etmedim
okul hayatım boyunca da etmedim
okulu sevmiyodum zaten gidip geliyodum en önde oturuyodum bi de.

yalnız geçen hafta kapı çaldı 2 kat üstümüzdeki komşu gelmiş yanlış anlamadan dolayı anneme çatıyo.
lütfen gider misiniz dedim kapıyı yüzüne kapattım.
son zamanlar da yaşadığım tek gerginlik.
Sosyal ağlarda paylaş

ya acayip asosyalim insan gördüğüm yokki kiminle kavga edicem.
bi de üşengecim. evet. kavga etmeye bıdıbıdıbıdı 40 saat açıklama yapıp sonunda pvp yapmaya üşeniyorum.
uzatmayıp kestirip atıyorum hemen.
komşu olmasa o anneme çatan insana cevabım daha farklı olurdu ama 12 yıldır komşuluk yapıyoruz saygımdan ötürü sakin davrandım.
Sosyal ağlarda paylaş

işin içinde küfür varsa boyutu ister istemez değişiyo
komşuluk ilişkileri çok acayip ya

bizim üst katımızdaki kadının 2 yaş arayla 3 tane küçük çocuğu var evde çin ordusu var sanırsınız.
ama daha bir kere bizden kimse şikayete gitmedik.
çocuktur filan dedik sustuk.
ama onlarda haklı etrafta kudurup çoşucakları bir park filan yok mecbur evde tepiniyo garipler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...