Sponge_Bob Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 geçenlerde gazetede şöyle bir haber okudum ve bana gerçek olabilicek gibi geldi.bence çok ürkütücü bir haberdi :).habere göre istanbulda büyük bir deprem olduğu zaman tüm ülkeler bize yardım ayağıyla ülkemize gelcek ve biz deprem sonrası çok güçsüz olduğumuz için bizim istanbul'u işgal edicekler!bunu bir deprem profesörü yazmıştı ama adını hatırlayamıyorum şimdi.[signature][hline]Who lives in a pineapple under the sea? Sponge Bob Square Pants! Absorbent and yellow and porous is he. Sponge Bob Square Pants! If nautical nonsense be somethin' ya wish. Sponge Bob Square Pants! Then drop on the deck and flop like a fish. Sponge Bob Square Pants! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 evet[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 yok daha neler :) gazate halkı dolduruşa getirmek için sıkmış biraz :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 oha olamaz[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 o deprem profesörünün zekasındna şüphe ederim ben O kadar kolay mı işgal etmek[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 fazla cs oynamış o prof. amca :D[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxarathiel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Hmm biraz fantazi olmuş gibi geldi ama neden olmasın ne de olsa burası Türkiye!!!!![signature][hline]7x/4x Swinger Rogue Others cannot understand and some watch with fright, but in reality, if he gets mad, nothing in sight can be considered safe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 hee evet TSK da armut topluyo ya...[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 4 kisi ayni dakka icinde mesaj atmisiz ne kadar romantik degil mi?[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: ordan bir subay bağırır: çavuş şu gelenler ne ? çavuş cevaplar: süşman komutanım subay: tamam erlere saöyle akşam için ormaut toplasınlar yemeğin üstüne yediririz ehehe :) yanlış saymışsın 5 kişi atmışız :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 16 Temmuz 2004 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sponge_Bob Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 banada ilk başta saçma geldi ama neden olmasın?istanbuldaki binaların %90'ı çürük ve milyonlarca insanı kaybedeceğimiz kesin.ülkelerin başkanları nato zirvesinde istanbuluda gezdiler,gördüler :).yardım ayağıyla gelip ilk başta oralara arama kurtarma timlerini yerleştirip sonra ülkerindeki insanları getirebilirler.[signature][hline]Who lives in a pineapple under the sea? Sponge Bob Square Pants! Absorbent and yellow and porous is he. Sponge Bob Square Pants! If nautical nonsense be somethin' ya wish. Sponge Bob Square Pants! Then drop on the deck and flop like a fish. Sponge Bob Square Pants! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 sonrada asker basip construction yard'i yokettiler mi bittik[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Türkiye sadece İstanbul' dan mı ibaret sence? :D[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 bu mümkün olamaz mümkün olması imkansız ötesi.. 1 kere insan vicdanından yapamaz bunu abi ne emri...[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Vicdan'la alakası yok olayın Irak'ı işgal ettiler nerde vicdanları?[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ya biz paticik olarak engelleriz işgal etmelerini siz rahat olun geniş takılın..[signature][hline]çiptek: nbr? öff ya cok sıkıldım konusucak kimse yoktu geldiin ii oldu.. di$iki$i: hmm anadımm.. çiptek: normal.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: green_martian, 16 Temmuz 2004 11:05 tarihinde demiş ki: sonrada asker basip construction yard'i yokettiler mi bittik İlk önce Belediye binasına(Depremden sonra kaldıysa) mühendis sokup kendi saflarına çekicekler. Birkaç gün sonra cons yard gönderilir. :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 biraz fantastik olmuş,ama bak böyle bir film kesin çekilebilir..Özgün bir senaryo :) ama işin gerçeği bu kdr kolay değil,milyonlarca insanı kaybettmemiz çok şeyi değiştirmez.TSK yıkmak kolay değil o kadar,zaten türkiye şu anda varsa ordumuz sayesinde.[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Prawler, 16 Temmuz 2004 11:07 tarihinde demiş ki: Vicdan'la alakası yok olayın Irak'ı işgal ettiler nerde vicdanları? deprem olmuş bir ülke.. harap bitap yardıma ihtiyacı var başında diktatör bir rejim yok veya herhangi bir baskı... tamamen özgür.. ne 1 milyon insanımızı kimyasal silahla öldüren bir bakanımız yok, (mütahitimiz var aslında... :) ) çok fark var ikisinin arasında..[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: Sage, 16 Temmuz 2004 11:10 tarihinde demiş ki: said: green_martian, 16 Temmuz 2004 11:05 tarihinde demiş ki: sonrada asker basip construction yard'i yokettiler mi bittik İlk önce Belediye binasına(Depremden sonra kaldıysa) mühendis sokup kendi saflarına çekicekler. Birkaç gün sonra cons yard gönderilir. :) bizim sokak kopekleri izin verir mi saniyorsunuz? yaniliyorsunuz[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: green_martian, 16 Temmuz 2004 11:05 tarihinde demiş ki: sonrada asker basip construction yard'i yokettiler mi bittik ehehea bu süferdi :lol: :lol:[signature][hline]Question: How many C++ programmers does it take to change a light bulb? Answer: You're still thinking procedurally! A properly designed light bulb object would inherit a change method from a generic light bulb class! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 said: green_martian, 16 Temmuz 2004 11:05 tarihinde demiş ki: sonrada asker basip construction yard'i yokettiler mi bittik Abi koptum buna yalniz.. Fazla fanteziye kaçmış bu, depremde milyonlarca kişi ölecek? Hatta yer yarılcak istanbul yok olacak..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 allah allah deprem profosörü arkadaş ne kadar süredir uluslararsı ilişkileri inceliyerek kendisini siyasal konularda geliştirmiş. Birde çok ciddi bir istihbarat ağı kurmuş anlaşılan. Peki bunca işle uğraşırken hangi arada zaman bulmuşta deprem ile ilgili araştırmaları gerçekleştirmiş çok merak ettim. Kaynak = kıçım olan bu saçma sapan şeyleri nasıl ciddiye alıpta tartışıyorsuınuz bir türlü aklım kesmiyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morgana Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bence işgalden diil depremden korkun çünkü istanbul o kadar büyük bi deprem yaşarsa enkaz altından çıksanız bile istanbuldan çıkamazsınız ve salgın hastalıklar filan... offfff[signature][hline]W.M. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 istanbul'da deprem olmasi askeriyemizi etkilemezki =) yani en büyük ekonomik krizlerde bile askeriyede bol para bol silah ve bol asker vardir merak etmeyin kolay değil bu kadar bir ülkeyi işgal etmek[signature][hline]Cesaret olmazsa diğer bütün erdemler çürüyen birer erdem müsveddeleri olarak kalırlar. Aşk, cesaret gerektirir, çünkü kırılmaktan korkmayı bırakarak, gerçekten aşık olursunuz. Sevgi, cesaret gerektirir, çünkü sevgi tümüyle bir karşılıksız verme eylemidir. Dürüstlük, cesaret gerektirir, çünkü doğruluğuna inandığınız şeyler adına risk alırsınız. Bilgi, cesaret gerektirir, çünkü her bir öğrenme eylemi, bilgisizliğinizi kabul etme cesaretinden kaynaklanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar