goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 spompas said: Mayhem said: kondom abi. her erkek kondomdan nefret ederek kullanır, aksini iddaa eden varsa buyursun. buyurdum, kullanmadığım zaman asıl stress panik atak başlıyor bende, aileden öyle bi eğitim aldımkki sanki her an cocugum olabilirmiş gibi hissediyorum. bunu yanında geciktiricili ve tırtıklı iyidir candır severim. olmassa olmazıdır benim için. nicki spompas olan birinin kondom sevmemesi absürd olurdu.
spompas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 la kimbilir bu nicki hangi zihniyetle aldım haberim yok 2000 li yıllarda beyin pompaya basıomuş demek
cemss Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 galoş.. abi nefret ediyorum ya bazen dişçiye falan gidince illaki takıcaksın diyor.değişik pozisyonlara giriyorum takmak için.
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 spompas said: la kimbilir bu nicki hangi zihniyetle aldım haberim yok 2000 li yıllarda beyin pompaya basıomuş demek hakikaten ya yargısız infaz yapmayalım haheheeh
suBzer0 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Bişey anlatırken elini kolunu tutup çekiştiren , yanında otururken sana doğru dönüp bir elini senin dizinin üstüne diğer elinide kendi dizinin üstüne koyarak laf anlatan insanlardan nefret ederim...
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sadece bi tarafı çalışan kulaklık. komple bozuk olanı daha çok severim.
raider Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ehliyet kemeri Bulaşık eldiveni Galoş
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 said: Ehliyet kemeri o_O
Civilian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 merdivenden inerken trabzana elini sürttüğde eline gelen ipnenin tekinin sürdüğü sümük
Osso Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mayhem said: kondom abi. her erkek kondomdan nefret ederek kullanır, aksini iddaa eden varsa buyursun. bunu yazacaktım bende.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 dasaaa said: said: Ehliyet kemeri o_O doğru diyo abi. ehil kişileri kemerle bağlıyolar ehil olmayanlar trafiğe çıkıyo. sonra bööle saçma sapan bi trafikle karşılaşıyosun. ben de nefret ediyorum bu cisimden. XD
audale Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 gecko said: dota da haras sırasında arayan kız arkadaş
Chastise Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 EagleEye said: sadece bi tarafı çalışan kulaklık. komple bozuk olanı daha çok severim. dünyada şundan daha sinir bozucu bişey varsa, o da bu kulaklığın girişini bi şekilde iki tarafı da çalıştırır konuma getirme çabasıdır. tam yaparsın, elleri çekersin "oh lan" diye. bi adım atarsın, bozulur. le fu-
Lilly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 gaste (dokunamıyorum ben) saç fırçası ders kitapları
Kin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 GamePad'in kablosunda temassızlık olduğundan kablosunu sararak kullanmak zorunda kalmak. Ardından oyun esnasında o kablonun gevşeyip bir şekilde rahatsız etmesi. Hele bir de oyun oynarken kablonun bağlantısı gittiyse ve online bir oyundaysanız... FFFFFFFUUUUUUUUU
Öne çıkan mesajlar