aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 fede said: hayat /ekmek =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ZzX-8cn-g5rSoM:http://www.esulku.k12.tr/anasayfahaber/resimler/kapak1.jpg şunu çekilen yerini çember şeklinde yapmışlar, mühendislik harikası atmaya kıyamadım çöpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 mahkeme celbi. faturalar. vergi borcu bldirimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ucu bitmiş göz kalemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 göz kalemi ucu olupta vermeyenin ayrıca damacana kapağını tutup açamayan bizden değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Ginalier said: Allah belanı versin Arçelik kumanda. Ne iğrençtin lan sen. Yazıların silinir, kapağının tırnağı kırılır.. zaten öküz gibisin. tey allam. http://www.tayfunelektronik.net/content/products/midthumb/40.jpg <3 şimdiye kadar üretilmiş en basic en for dummies kumandadır heralde. benim gibi bilumum ortalama üstü kompleks teknolojik üründen nefret edenler için vazgeçilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 off o kumandadan antalyadaki evde odamdaki televizyona ait bitane var. açma kapama tuşu bozuk. bi de 8i koparmışım. ömür törpüsü ne salak cümle kurmuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 şu an evdeki 7. kumanda. arçeliği tebrik ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 diğerlerine ne oldu fede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 1- Kardeşim 2- Windows 3- DVD Recorder 4- Kafasına noel baba şağkası geçirilmiş çinli resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 çinli değil o japon asıllı moğol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Olsun ben çinlilerden hoşlanmıyorum. Niye üstüne alındınki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Anasını babasını Japon asıllı Moğollar kesti çünkü dasaaa'nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yerden bocek gecerken beele melil melil bakiyi dasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 copry said: diğerlerine ne oldu fede ? 3 ü kırıldı 1 ini kardeşim klozete attı 1 ini çook eskiden sobaya atmıştı (şimdi sobalı değil ev onu belirtmeki isterim) 1 i inanılmaz bi şekilde kayboldu 1 i de pili bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 pili biten evdeki şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bizim evdeki televizyona hiçbir kumanda hükmedemiyo =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 copry said: ucu bitmiş göz kalemi Bende bundan nefret ediyorum. Tanışalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 neyse =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Cassiline said: Anasını babasını Japon asıllı Moğollar kesti çünkü dasaaa'nın. kızgın zürafa ile birlikte intikamımızı alıcaaaz!! http://img219.imageshack.us/img219/8735/zrtk3.jpg atıl kızgın zürafa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 copry said: ucu bitmiş göz kalemi göz kalemini bilmem ama bitmiş tükenmez kalem dolu kalemlik... http://www.made-in-china.com/image/2f0j00ceoQurWDahbVM/Aluminum-Pen-Holder-Calendar-GT-111-.jpg onu alırsın, yazmaz.. ötekine uzanırsın.. cık.. "abi bi sn söle numarayı.. 0532.." kazırsın o yazmayan kalemle, kağıt üzerine.. merhaba taş devri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 öm - pm - at - bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 fede said: pili biten evdeki şuanda şunu görmesem hey maşallah diyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 dasaaa bana inat olsun diye mi saatli kalemlik koydun :P nedir bu zamani ogrenme sevgisi ya, birakin kalsin ne aceleniz var klozetlere bile saat takacaklar artik yakindir, ayh YETER :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bitmek üzere olan bilumum şampuan, diş macunu konteynırları. sıkarsın gelmez, hadi bir gıdım daha çıkarıcam diye uğraşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar