Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kardeşim ergenliğe giriyormuş...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dasaaa said:

siz yine de meşe odununu aklınızda bulundurun.. üreticisiyim diye söylemiyorum.. dirlik ve düzen getirir.. huzura erdirir..

çok vurursanız ebedi huzur verebilir.. küçük bir yan etki sadece

dostum mese dedin, bambu cikti, ayip degil mi?
Mesaj tarihi:
Yoo, bende girdim, delirdim, bağırdım çağırdım, ama babana ne gerizekalı herifmiş demek ayrı bir olay tamamen, ergenlikle alakası yok, tamamen saygısızlık ve yetiştirilme sorunu.
Mesaj tarihi:
Efrasiyab said:

Yoo, bende girdim, delirdim, bağırdım çağırdım, ama babana ne gerizekalı herifmiş demek ayrı bir olay tamamen, ergenlikle alakası yok, tamamen saygısızlık ve yetiştirilme sorunu.

Eminim çok sinirlenip içinden falan da küfür etmemişsindir.
Mesaj tarihi:
@aquila:
abi artık her şey meydinçayna

valla zanaatçının olayı bitti.. dertteyiz. kurtar bizi devlet!

ya baba o değil de yeni internet yasaları sert bayağı. şu yukarıda yazana dava açılsa adamlar 2k TL para kaldırıyorlar.

dikkat etmeli yazdıklarımıza.. biz hoş karşılıyoruz burada ama ters bişiler olur, belli mi olur?

biraz bakındım nete.. siz de aratık internet+hakaret+dava diye.. bir sürü dava var, ve daha da tonla açılacaktır.

çok dikkat etmeli.. bir arkadaşın başına saçma bir olay geldi. o uyardı. bakındım.. fiyuu ne yazılara ne kararlar alınmış.
Mesaj tarihi:
ergenliğin ilk yıllarında bi akşamüstü annemle feci kavga ediyorum böyle, bağıra çağıra

babamın da gelme saatine var, da elektrikler kesikmiş dükkanın orada, ertesi gün gelecek diye anons etmişler(burda oluyo çok öyle) adam da kapatmış gelmiş 1-1.5 saat önce, ben ama nasıl bağırıyorum, girmiş içeri, sakin gayet, ben anneme bağırırken gelmiş arkama,

şimdi burdan sonrasını mişli geçmiş zamanda değil di li geçmiş zamanda anlatıyorum

bi tuttu abi enseden, bi el var zaren dozer kepçesi gibi, ben bi koltukta buldum kendimi bi an, sonra yine tuttu beni, karşı koltukta buldum sonra, ama öyle normal fırlatmıyor, ışık hızıyla gönderiyor. Neyse sonra yine tuttu beni bi kez daha fırlattı, böyle lastik top gibi oynuyor adam benimle, bu sefer koltuğu ıskaladım yuvarlanarak duvara çarptım.

Orda bi iki asıldı iyice, erkenliğim orda bitti
hatta niye bu kadar erken bitti acaba darbe sonrası testislerimde hasar mı oldu dedim, meğerse vücudumda hormonal birkaç düzenleme yapmış hipofizime hipofizime vurup.

O gün bu gündür akşamüstleri asla annemle kavga etmem. Ha birde bu olaydan çıkan "bi o duvardan bi bu duvara" geyiği vardır arkadaşlar arasında, güleriz, o kadar sdfsdf
Mesaj tarihi:
yahu ben ailemle hiç böyle olaylara girmedim sakin ve statik bir şekilde geçinip gittik. bu ergenliğe girince bağırıp çağırıp sağı solu kırma olayı ile periyod döneminde kızların saçmalaması olayını abartan insanlar cnbc-e insanlarıdır nokta.
Mesaj tarihi:
Efrasiyab said:

İçimden geçirdiklerim orda kalır, öyle kardeşime filan babamla alakalı "Ne gerizekalı herifmiş" falan dediğimi hatırlamıyorum.

Yetiştirilme tarzında bi problem yok sadece sinirini boşaltıp rahatlamak istedi. Abartma lütfen.
Mesaj tarihi:
napae said:

"Ne diyosun lan sen?" dedi sadece. Kardeşimde burnundan soluyarak odasına gitti. Sonra yukarda bana şikayet ediyo. "Ne kadar gerizekalı bi adam bu." diye sdfg

ergen böle diyemez dostum.

"nö kodor görüzökolu odom bo" der.
Mesaj tarihi:
calimero said:

napae said:

"Ne diyosun lan sen?" dedi sadece. Kardeşimde burnundan soluyarak odasına gitti. Sonra yukarda bana şikayet ediyo. "Ne kadar gerizekalı bi adam bu." diye sdfg

ergen böle diyemez dostum.

"nö kodor görüzökolu odom bo" der.

Aslında böyle de diyemez şu an sesi tam oturmadı, o korkunç dönemdeyiz. Sesinin bi incelip bi kalınlaştığı sdfgh
  • Yeni Oluştur...