Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik - Yüksek Lisans

jacabo

Öne çıkan mesajlar

yeri burasımı pek bilemedim ama buraya açtım

şimdi ben rahatsızlıgımdan dolayı askerlikten 1 sene erteleme aldım

şimdide bahar dönemi için yüksek lisans a başvurcam

okuduğum kadarıyla yuksek lısansdan once tecil yaptırılıp oyle askerlik durum belgesi alınıp oyle verılıyormuş okula

burda benim durumum ne olcak acaba , zaten 1 sene ertelemem var tecil ettirmem mi gerekcek
yoksa direk askerlik durum belgesini mi alcam benim belgemde gozukcekmi bu 1 sene ertelemem ?

böyle bi durumla karsılasmıs ya da fıkrı olan var mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

önce okulun askerlik şubesi ile görüş sonra askerlik şubenle görüş..

büyük ihtimalle okulun sana bir from doldurtacak tehirini onlar yapıcaklar. sen önceden başvurmuşsun ve erteleme almışsın çünkü.

cevap geleceği zamanı 20gün sonra olarak falan derler ama sen 1-2hafta sonra uğramaya başla, evraklarını takip et.
Sosyal ağlarda paylaş

askerlik durum belgesi alman yetiyo herhalde. yüksek lisansa girebilirsen tekrardan şubeye gidip lisans a başladım diye kağıt vermen yeterli olacaktır. ama genede şubeye git. antin kuntin işler bunlar. nekadar birilerinin tecrübelerine dayanarak anlattığı şeyler olsada emin olmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Rahatsızlığın devam edecek cinstense birşey yapmana gerek yok. Şubeden aldığın 1 yıllık erteleme belgesini(askerlik durum belgesi) okula vermen yetiyor. Bir sonraki yoklamada tekrar erteleneceği için bir problem omuyor. Rahatsızlığın geçiciyse zamanı geldiğinde sevk tehiri(askerliğe gidiş süreni uzatma) için üniversitene başvuracaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...