jacabo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 yeri burasımı pek bilemedim ama buraya açtım şimdi ben rahatsızlıgımdan dolayı askerlikten 1 sene erteleme aldım şimdide bahar dönemi için yüksek lisans a başvurcam okuduğum kadarıyla yuksek lısansdan once tecil yaptırılıp oyle askerlik durum belgesi alınıp oyle verılıyormuş okula burda benim durumum ne olcak acaba , zaten 1 sene ertelemem var tecil ettirmem mi gerekcek yoksa direk askerlik durum belgesini mi alcam benim belgemde gozukcekmi bu 1 sene ertelemem ? böyle bi durumla karsılasmıs ya da fıkrı olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 önce okulun askerlik şubesi ile görüş sonra askerlik şubenle görüş.. büyük ihtimalle okulun sana bir from doldurtacak tehirini onlar yapıcaklar. sen önceden başvurmuşsun ve erteleme almışsın çünkü. cevap geleceği zamanı 20gün sonra olarak falan derler ama sen 1-2hafta sonra uğramaya başla, evraklarını takip et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 askerlik durum belgesi alman yetiyo herhalde. yüksek lisansa girebilirsen tekrardan şubeye gidip lisans a başladım diye kağıt vermen yeterli olacaktır. ama genede şubeye git. antin kuntin işler bunlar. nekadar birilerinin tecrübelerine dayanarak anlattığı şeyler olsada emin olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Rahatsızlığın devam edecek cinstense birşey yapmana gerek yok. Şubeden aldığın 1 yıllık erteleme belgesini(askerlik durum belgesi) okula vermen yetiyor. Bir sonraki yoklamada tekrar erteleneceği için bir problem omuyor. Rahatsızlığın geçiciyse zamanı geldiğinde sevk tehiri(askerliğe gidiş süreni uzatma) için üniversitene başvuracaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Askerlik subesinden tecilli olduguna dair belge alacaksin, sonra okula vereceksin ve derdin bitecek. Okul zaten seni tecil ettirecek hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Adamın 1 yıl ertelemesi var teccil belgesini henüz alamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 okul hiç bişey yapmıyor öğrenci adına yapsaydı ek-g belgesi diye bişey icat etmezlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yapıyo. benim üni kendi halletmişti. her sene yolluyorlardı şubeye belgeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ertelemen warsa bir durum belgesi alicaksin erteleme diye sen onu okula verdikten sonra yuksek lisans bitene kadarokul yapicak senin islemlerini yane sorun yok tecile ihtiyacin yok zaen tecil yaptmissin erteleme merteleme yuksek lisans girerken kural kacak olmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar