slickers Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bizde bir zamanlar sevgilimizi getirmiştik o geldi aklıma vay be :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ceyda_61 benimkiydi,banlandım ben forumdan bebeler spamlamış kızın topicine Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 senin kafan çok güzel. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 veştitsa vardı bi aralar bildin mi :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 neyse Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 imdat. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Benim de biri üye olmuştu zamanında, hala da duruyor üyeliği de kendisinin 0 mesajı var :P daylan said: Baslangic bu tabi!! Hayatim yeni bi renk mi getrsek foruma ( espri degil ayrica o arkadaslar Ben detay Dan kuntaydan pek hoslanmam yok baslik yok konu salladim oraya karaladim biseler gecti gitti ) Yeni Gelenler bölümüne başlık açtın, konuya ve başlığa bir şey yazmadın. Anlamak çok zor olmadı derdini. Sonraki başlıklarda ne olacak? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bakicazzz!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 aboov Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bi kere benim de kı Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Yahu anlamadığım şey su ; sizin canınız sıkılıyor ve buralara konu açıp usenmeden bilgileri falan vs vs yazıyorsunuz öylemi?Yanlış anlaşılmasın bilmiyorum ondan soruyoru !!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ne demek istedigini anlamadim dilan? ne bilgisi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 noluyo olm burda? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bende anlamadığım bilmediğim için sana bu konuda yardımcı olamicam!! Üzgünüm Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 millet icip icip buraya geliyo Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bu topicde benimde postum olsun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sevgilisi icin patiye gelmis! bu insan asik. hos geldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sahibi gelsin artık Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 benim sevgilimde gelmişti patiye, sonra sizi tanıdı az çok, daha da girmedi patiye lan. pis insanlar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 lan! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Hoşgeldin. Türkçe'ni bir an önce düzeltmen dilekleri ile <3 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/aiq.jpg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 allah belani versin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 dory said: sevgilisi icin patiye gelmis! bu insan asik. hos geldin. ahahahaha seni böyle şeyler yazarken görünce gülüyorum artık ahahaaha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 alışcaz artık asker yolu gözlüyo <3 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.