Laraken Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 rakı iç bacım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 laraken buzlu mu buzsuz mu bir de ben şalgam suyuyla içiyorum su içmiyorum yanında.sert rakıyla çok iyi gidiyor bence. YANLIŞ BİRŞEY YAPMIYORUM DEĞİL Mİ YILLLARDI OTORİTE OLARAK SANA SORAYIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 şalgam sünnet, yani yapman iyi olmuş ama buzsuz iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 buz koyuyorum.şalgamla içiyorum diye yıllardır dalga geçiyor insanlar rakıyla şalgam mı içilir diye. buz da neden koyuyorum.genellikle hıyarların getirdiği ne rakı ne de su yeterince soğuk oluyor. buz koyma kurallarına uyuyorum en azından.önce su,sonra buz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Ne kadar iğrenç konu başlıkları, erkeklerin hepsi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 lan rakı şalgamı duymamışlar mı hiç. olum arkadaşlığını kes onlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 pekaziz said: Ne kadar iğrenç konu başlıkları, erkeklerin hepsi aynı. yok ya değil hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix_Mc_Ryan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 laraken ; birde rakı soda dene o da iyidir..konudan dışarı oldu biraz ama sohbete ayak uydurayım dedim =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Brigand said: pekaziz said: Ne kadar iğrenç konu başlıkları, erkeklerin hepsi aynı. yok ya değil hepsi ben mesela şöyleyim ((705$£#)(%kjhgdfKOE&/+%51sdokgüğy^^523206 böyleyim mesela ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 O->--< ben de böyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 tanışalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 tanışırsak _ böyleyken / böyle olurum söyliym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abi herkese bi halley oluyor bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ereksiyon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 tesadüfe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar