Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bu internet aleminde başına gelen tek kişi ben miyim yahu hadi 2. bölümde dışarda kalma bugunu hallettim üçe geçtim şimdi de haritanın en sağında kucağında balıkla oturan amcamın yanındaki kapıya yahut sağındaki kontrol paneline dokununca oyun öyle kalıyor. mouse yok oluyor müzik devam ediyor animasyonlar devam ediyor ama hiçbirşey yapamıyorum. menüye de giremiyorum donuyor kalıyor öyle. napacağım yahu. *1.01 patchini, uyumluluk ayarı falan filan hepsini yaptım. başka patchi yok mu bunun acaba?* baya araştırdım bulamadım hiçbirşey nette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 4. bölümün saveini atam ordan oyna ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ilk kez oynuyorum yaw daha doğrusu o zamanlar çok küçüktüm bu kadar ilerleyememiştim. aklıma geldi bi anda başladım ve böle 3. bölümde takıldım oynamak istiyorum o yüzden:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 oyunu tekrar kurdum patch yapmadım düzeldi arkadaşlar sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 tek sen değilsin ben de zamanında sırf bu yüzden bitirememiştim farklı farklı bilgisayarlarda aynı yere kadar oynayıp çıldırmıştım içimde uktedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 xp versiyonu varmış galiba 2002'de çıkmış, nereden bulunur ki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Ben zilyon yıllık cd'lerimden Vista'ya kurup hiç sorun olmadan oynamıştım. Patch falan da yapmadım. Hm hm hm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar