Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hai samsung laptopumun üstünden otobüs geçti -o.O- ve lcd paneli parçalandı. daha önce tecrübe eden varsa bu tarz birşey, kaça patlar yenilemek, nasıl olur, yazarsa şahane olur. Zaten servise vereceğim gibi diğer türlü de, pahalıya gelir gibi geliyor bana. byethx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 naptın gerçekten söyle, çok mu hırpaladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hayır, otobüs geçti. gerçekten sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Laptopun yarı fiyatını falan istiyorlar ekran için adiler. arkadaşımın Hp laptopuna 280 dolar istemişlerdi 2 sene önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 560$ lık laptoptan ne hayır gelicek zaten. google da "laptopumun üstünden otobüs geçti" diye aratınca bırak bu işleri diyor , ondan ne yazsam bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 şimdi otobüs geçiyo ve sadece lcd mi kırılıyor ? bilgiyarı başka bir monitore baglayıp bilgisayar çalışıyor mu diye bi denediniz mi. nese sadece monitor se 100-150 lira arası.. ultima oynarken ekrana yumruk atmıştım, 170 liraydı ozaman ama şimdi 120ye gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 çantasındaydı, kitaplar falan baskı yapmış, sadece ekran gitmiş. monitöre bağlayınca çalışıyor temiz. ha, bi de taçped yalan olmuş da o ayrı sfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 yeni sordum acer 15.6 monitöre 220$ dediler, bi laptop garanti süresini 1 gün geçtikten sonra bozulur mu ya lanet! kısacası epey pahalı, can sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar