Holy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 yağmurlu oynarım diyen 6 kişi varız en azından eskilerden yenilerden de 4-5 kişi çıkarsa geri kalanı tamamlarız yağmur olsa bile. yarın alıym ben sahayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yağmurlu da oynarım. alınacak saha moda mı yoksa hilal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 holy eski yeni maçı yapalım.7 ye 7 o zaman. çıkar bizden 7 kişi olmadı eskileri biz de tamamlarız ama eskiler bulurlar sanırım sayılarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 evet, çok mantıklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Ben 9 saydım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben de oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bu arada yağmurlu da oynarım + 3 gün içerisinde hava döner yağmur sağnakdan çizelemeye bile inebilir :) yani meteorolojiye güvenmiyorum demiyorum da hani 2 gün kala daha net olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Anca geldim eve kusura bakmayın Cumartesi 5-6 aldım sahayı, Göztepe Hilal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 tmm, ben yarın başlığı baştan sona tekrar okurum yanlış hatırlamıyorsam arkasokak-adamınbiri-balon adlı arkadaşlar gelmek istiyorlar bi şekilde kadro hallolur en kötü bu arkadaşların dedikleri gibi karma bi maç yaparız yeni yıla girmeden edit: eagle var bir de yeni olarak 4 kişi var yenilerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 çok isterim ama götüme mötüme top gelir şimdi:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 olm sen 2 ay sonra da gelsen o döte top gelicek=) bilerek atıcaz olm, bütün kadro toplanıp abanıcaz sdf=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ahauhuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben şaplak atıcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bjk gol sevinci yapalım ardaya=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 o zaman şöyle yapalım holy. ben adamınbiri balon eagle 4 kişi bir takımda duralım. yeni gelen ya da eskilerden gelmek isteyen 3 kişi bize geçsin. 7şerden kuruyoruz takımları değil mi? hilal halı sahası güzel olmuş. gönül isterdi ki özgürlük parkında yapalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 *şu anda 15 kişiyiz *cavanagh-dreagloth-arcane-holy-kaspar-babacum-gris-cthulhu-eshreff-khelben-kermit-arkasokak-adamınbiri-balon-eagle bakalım perşembe akşamına kadar netlik kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Aga adamlar bize bilenmiş söyliyim, yeniler-eskiler diye tutturuyolar kesin topçu bunlar çakıp dalga geçicekler sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 haha öle bişi olursa bi de bizim as kadroyla oynarlar hill-wish-sixoms fln=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Bizim as kadro baya iyi aslında evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Hahaha yok artık yok bilenme falan. Klasik kadrodan farklı olarak çıkan tabirler onlar. 2.5 ay oldu maç yapmayalı benim . Eğlenmeye ve ter atmaya geliyoruz, taş gibi futbol oynadınızı her yerden duyuyoruz,bir iddaamız yok . kadro çok yeni zaten. sizin için antrenman maçı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ZaugnaKhaldun said: çok isterim ama götüme mötüme top gelir şimdi:( biz o mötü görecez. cthulu yla beraber gel belki karıştırız 2 nizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 balon said: Hahaha yok artık yok bilenme falan. Klasik kadrodan farklı olarak çıkan tabirler onlar. 2.5 ay oldu maç yapmayalı benim . Eğlenmeye ve ter atmaya geliyoruz, taş gibi futbol oynadınızı her yerden duyuyoruz,bir iddaamız yok . kadro çok yeni zaten. sizin için antrenman maçı olur. taş gibi? o eskide kaldı, biz artık öle eğlenmek için toplanıyoruz kaliteli oyun beklemeyin yani, baştan söliyim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Biliyoruz ya dalga geçiyorum zaten bizde de bi numara yok tek avantajımız kim ne oynuyor biliyoruz, misal Noyan defansta tek kalınca golü 20 sn önceden gözümde canlandırabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Pha said: Bizim as kadro baya iyi aslında evet. ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 lütfen, doktor beye laf yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar