AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Ayrılık için terör eylemlerine karışan Katalan bi örgüt yok ki. İspanya'daki terör eylemleri Basklar ve ETA örgütüyle alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 e terör örgütü olmadığı halde, vatanın milletin bütünlüğüne, devletin yonetim şekline bulaşanları dgm'de yargılıyoruz biz farkındaysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 basklar katalanlar davalarında son derece haklılar. bizdeki saçma sapan olaylarla karşılaştırılamaz. isteyen açsın baksın neden ayrılmak istiyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 sebebi önemlimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 nasıl yani? tabii ki önemli. sence neden ispanya eli kolu bağlı duruyor bunların karşısında? zaman gelecek şimdilik verilen tavizler yeterli gelmemeye başlayacak haklı olarak, o zaman yine çok başı ağrıyacak ispanya'nın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 gief franco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 yanı sebebini haklı veya haksız bularak, başka bir ülkenın ic işlerine karışa biliyormuyuz? pekala birileride pkk'nın yaptıkları için haklı sebepler bulabilir. tumuyle karışmamak veya karışmak lazım demiyorum, ama katalanların baskların haklı olduğunu düşünmek, burdan onları desteklemenin baska bir ülkenın ic işlerine karışmak olduğunu değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ben devlet değilim ki beni bağlamaz. istediğime karışır burnumu sokarım yani. ha diyorsan devletin yapmaması gerekir, o da devletler arasındaki hukukun belirleyeceği bir iştir. misal bizim iç işlerimize tecavüz etmekte olan bir sürü ülke ve birlik var ama sesimizi çıkaramıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 yani diyorsun ki thy özel bi şirkettir kardeşim ne isterse yapar. o zaman iki gün sonra iberia'nın sitesinde destination: amed/kurdistan görürsen kızmayacaksın. "e onlar haklı bizce yani hem biz şirketiz öyle görüyoruz" derse hiç bişi diyemezsin. kesinlikle yanlış bu yapılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 thy'nin devletle bir bağlantısı vardı; ajansta çalışırken reklam/strateji kararlarıyla ilgili başbakanla iletişim halinde olduklarını hatırlıyorum karar alma aşamalarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 "roket adam" said: yani diyorsun ki thy özel bi şirkettir kardeşim ne isterse yapar. o zaman iki gün sonra iberia'nın sitesinde destination: amed/kurdistan görürsen kızmayacaksın. "e onlar haklı bizce yani hem biz şirketiz öyle görüyoruz" derse hiç bişi diyemezsin. kesinlikle yanlış bu yapılan.biletinde kürdistan destinasyonu gösteren havayolu şirketleri zaten var. misal austrian airlines. benim dediğim şeyle senin dediğinin alakası yok, ben sadece kendi fikirlerimi belirttim. thy nin yaptığı doğru ya da yanlış demedim. millet bask-katalanlarla pkkyı karşılaştırıyor, ona bir cevap verdim sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 İspanya'dan kovulan Musevileri kabul ettiğimiz gibi Barçayı da kabul edelim ülke puanımız tavan yapsın,her sene kim şampiyon olacak geyiğine bir son gelsin,Cem uzan başbakan olsun hop pardon siyaset yasaktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 İspanya haklı zaten ve üstüne de Real'e sponsor olsaydınız ya lafında da haklılar. Şu son sene Barca tüm kupaları almış olsa da Real eski ve yeni kadrolarıyla, icraatleriyle ticari anlamda daha bir lüks marka konumunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kovulan musevileri kabul etme tarihi yalanlarımızdan biri değil miydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Arkasokak said: kovulan musevileri kabul etme tarihi yalanlarımızdan biri değil miydi. Sefrad grubu olmazdı yalan olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Bizimle kıyaslamak pek doğru değil İspanya'yı, çünkü İspanya hiç bir zaman tam bir ulus devlet olmamış bir coğrafyadır. Her ne kadar Endülüs Emevileri'ni yarımadadan atmak için geçmişte kraliçeleri önderliğinde savaşsalar da, yakın tarihinde 40 yıllık bir diktatörlük görmüş ve aslında pek çok prensliğin birleşmesinden oluşmuş farklı halkları, kültürleri barındıran bir ülkedir. Ve bizim onların içişlerine karışmamız, taraf tutmamız falan hiç uygun ve çıkarımıza bir tutum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Türkiye ne zaman tam ulus devlet olmuş agalar merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 23'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ahahaha peki of salak gibi ulus devlet yazmışım şimdi farkettim, ne zaman tam bir ulus oldu bıdıbıdı diyip dersim isyanına bağlıcaktım, hızlı girince göt gibi kalmışım sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 meraba türkiye sen ulus devletsin artık deyince ulus devlet olunmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 olmuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 PARANIN DİNİ İMANI OLMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bu arada ne kadar para ödeniyor bilen var mı? barça niye thy yi seçmiş birde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 8 milyon euro cash + özel yapım yataklı neyli bir Barca bayraklı Boeing 777 emirlerine amede diye dinlemiştim haberlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 stadda falan reklam şeylerinde çıkıcak mı bare thy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar