di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Abi kullanmayi bilmiyorsunuz o zaman. Catir cutur girismezseniz yapmiyor. Bir de tirnaklarinizi falan kesin bi zahmet. Parmaklarinizla basin tuslara =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 sessiz klavye yoktur, az votka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 10 liraya aldım geçen APOINT markası oldukça sessiz. yalnız enter tuşu küçük ve cidden zorlandım sessizlik mi büyük enter mı diyerekten ama ses olayı daha önemli kanımca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Bende istiyorum şöle güzel bi sessiz oyun klavyesi. Fazla olan varsa versin plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Oce4n said: Bende istiyorum şöle güzel bi sessiz oyun klavyesi. Fazla olan varsa versin plz. Oce4n said: Bende istiyorum şöle güzel bi sessiz oyun klavyesi. Oce4n said: şöle güzel bi sessiz oyun klavyesi.. Oce4n said: güzel bi sessiz oyun klavyesi Oce4n said: sessiz oyun klavyesi 25+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 elesso said: http://www1.dealextreme.com/productimages/sku_7846_1.jpg bunlar sessiz feci ama yazması çok kolay değil baslıgı gordum direk bunu koyucaktım elektroworld de 24 tl ye vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 donanım yazılım konusu bu arkadaş.. hem ben açmıştım bundan bi tane http://forum.paticik.com/read.php?6,3509076,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 yazarken minimum düzeyde ses çıkarır ama bence performans açısından berbat. istediğin şey performans değilse alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 aquila said: ben de istiyorum, mouseta istiyorum ayni sekilde. sony vaio için çıkmış olan son model mouse var. böyle konsept model gibim. onu şiddetle tavsiye ediyorum. biraz uçuk bir fiyatı var görselliğinden olsa gerek ama hiç bir sesi çıkmıyor. klavye olarak microsoft klavyelerini tavsiye ediyorum. benimkinden hiç ses çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 evet işte ben de ondan istiyorum ama laptop kullandığım için gereksiz oluyo biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 o çok uyduruk ya. hele bi de hızlı yazıyorsan tam zirzop bişi oluo. 2 güne çekmeceye yine koyarsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar