dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hapisaneye giderkene bi güzel dövdür kendini http://www.youtube.com/watch?v=T2o_6iBm0bo hapisten çıkarken hava yaz ise beater ile içerden çıkmak elzemdir.. ha bi de ceza yazarsa kazıt saçları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 geçmiş olsun da okuldan bişi olcağını sanmıyorum en fazla devamsızlıktan kalırsın,devamsızlık yoksa ki nerde yok istanbulda falansan işte sınavlara giremezsn muhtemelen,özeli bilmiyorum ama ben 3 yumruk attın diye içeri girceğini sanmıyorum. şu ülkede neler oluyorda millet yırtıyor sen de pekala yırtarsın,korkma. tekrar geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Ya gerçekten beklemediğim birşey olmasa da internet white knightlar komik kaçıyor şu topiğe. Çıkıp Oh be ne iyi vurmuşum demedim zaten topik boyunca. Yapılanı yazmıyorum çünkü benden başkasının mahremiyeti söz konusu. O yüzden yazmıyorum yoksa severim community sharing. Malum kişiye sorarım, onay verirse yazarım yakında zaten. Ya kafası yarılmasa evet lan ahah yumruk attık diye hapse mi hgiricez diyecektim ama adamı 2 gün önce gece dövdüm adam soluğu karakolda almış galiba. Raporunu falan alıp koşturdu herhalde. Ayrıca Mum plan falan yamadım abi öyle. Adama rastladım, sevgilisi varken cıngar çıkarmasın diye bırakmasını bekledim, sonra daldım. Öyle şahane planlanmış bir stealth action dönmedi yani. Ve takip ederken saklanmadım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kapışma öncesi inceden trolleyip, anana bacına küfrettiricektin adamı. combata girdinmi unutuyosun herşeyi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Şartlı olaraktan çıkarsın..Atıyorum 5 yıl içinde herhangi bir kavgaya karıştığın an 2yıldan 4yıla kadar hapis şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Ulan sanki çok anlıyorum mahkeme salonlarından çıkmayan her gün bi davası olan bi tipim bi de nolucağını söylüyorum. Ama bi bok olmıcak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 @di iyi olmus demiyorum ki ben? cezani cek, aklin basina gelsin, bir daha yapma diyorum. cekecegi ceza da hapis filan degil. zaten mahkemelik olmanin verdigi yusuf fazlasiyla yeter. o ilk hakim karsisina cikislar filan adama omur boyu yetecek adrenalin salgilatir. Phae said: Ayrıca Mum plan falan yamadım abi öyle. Adama rastladım, sevgilisi varken cıngar çıkarmasın diye bırakmasını bekledim, sonra daldım. Öyle şahane planlanmış bir stealth action dönmedi yani. Ve takip ederken saklanmadım da. plan yaptin demiyorum, hakim oyle yorumlayabilir diyorum. elbet bir avukata danismissinizdir, o daha iyi bilir, ama sen yine de ifadende boyle anlatma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://verydemotivational.com/wp-content/uploads/2009/11/129030748826307527.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Yani birisi beni dövüp kafamı yarsa (yumrukla olması fark etmez kafa yarılmış sonuçta) cezası bu kadar hafif mi olucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Ya bende onu düşündüm, baya enteresan. Ama şuda var, alt tarafı kafan yarılmış, 1 sene ceza fazla. Kafa yarılması var kafa yarılması var. Adamda hiçbir ciddi hasar yok. Ama şimdi o adamı ben yığmış olsam büyük ihtimalle ciddi bir hapis cezası olurdu. Türkiye'de her kavga eden hapse girse 6 yda bir af çıkar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 lan bildiğin arkadaşının kafasına vurmuş yarılmış. kız meselesi. neeext. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 You are next. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hakim seni görünce bildiğin gülecektir.. olmadı "bu da mı gol değil!" de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 abi adama saldırmışsın, toplum düzenini bozuyosun diye ceza veriyolar zaten. kafana kaç dikiş atıldığına göre değil ki. yapmasan iyiymiş, ama yapmışsın içinde kalmamış en azından. hapis de yatmazsın, geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ya fatih kanı pıhtılaşmayan zavallı çocuğu bile dövme planları yapıyodun zamamnında. sus. sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 geçmiş olsun, hapishaneler bu kadar doluyken bölesine bi suçtan ve hafifletici nedenlerden dolayı hapis falan olmaz neyse geçmiş olsun tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 lan o yüzden dövemedim ya işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 habislerde çürütçekelr oolm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 olm adam harbi tırtmış ama senden dayak yediyse kadsjakjdh xunn olm bşey olmaz ama adamla anlaş vazgeçir davadan kasmayın çok geçmiş olsun bu arada şaka bi yana. (hem kız olayı için hem dava hem kavga fln) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Abi stunlock'a aldım, pek rogue'um gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bak halen rugu diyo. http://img684.imageshack.us/img684/3469/121212121.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 paticik kankaları kollamaya son gaz devam ediyor. karşı durumda dayak yiyen bir pati olup böyle böyle adamın biri beni dövdü dese ne dicektiniz acaba çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 dayak yiyenler topic acmıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Tam tersi olsaydi, dayak yiyen tip buraya gelip neden dayak yedigini en acik haliyle yazsaydi, yardima geliyorum deyip bi temiz sopa da ben cekerdim. Bisey degismezdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar