Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i got a criminal record, is this awesome?


Phae

Öne çıkan mesajlar

Ama bak simdi. Ben yemegin parasini almayayim dedim. Ozur diledim zaten. Benzer durumlar oluyor. Tatsizlik cikmasin diye ozur dileyip hakli da haksiz olsak da konuyu kapatmaya calisiyorum. Para almiyorum.
Ama benim anlattigim olayda, bunlar diger yediklerinin de parasini vermek istemediler.
Hic biseye sesimizi cikartmayacaksak kapatalim gidelim dukkani.
Adam geliyor birasini, icecegini elinde getirmis,koyuyor masaya. Kaldirtiyorum tabi ama bazisi icmeye devam ediyor caktirmadan. Ona sesini cikartma yarin 2 tane daha arkadisini toplayip geliyor mekana. Ama bazen bir cift geliyor mesela izin istiyor meyve suyumuz vardi icebilir miyiz diye? Izn veriyorum ama baktim 2. ye 3. ayni tipler ayni istekle gelirse kusura bakmayin diyorum.
Nargileye weed katanlar bile oluyor. Sesini cikarmasan polis gelse, bu satti bana diye beni gosterecek adam belki.
Olay maddiyat degil, ortamin kalitesi dusmesin diye bazi tiplerin ayagini kesmen gerekiyor restorandan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir keresinde kameradan kesiyorum nargile icenleri. Biri komuru kaldirdi, biseyler koydu tutune. Gittim odaya tabi kokuyu aldim hemen. Nargileyi aldim. Adam ozur diledi kizlar falan da var yeni Nargile yap o zaman parasini verelim dedim. Neyse, kucuk sehirde calistigimdan adam kovmayi sevmem, bi daha yapmayin dedim, bir nargile daha yaptim mal gibi.
Eleman gene koydu tabi. Bende direk polisi aradim. Olayi anlattim. Kamera kayitlari falan var. 5 dakka sonra esmer Romen bi tip geldi. Direk odaya gitti bir kac dakkika sonra hepsi kalkti gitti. 40 dakika sonra da polis geldi. Bi saat anlattim polise olayi, kameraya falan baktilar. Ilgilenicez diyip cektiler gittiler. Ben eve gec kaldigimla kaldim sadece.
Benim olaydan anladigim buyuk saticilar polis telsizini dinliyorlar ya da polisin icinde adamlari var. O romen eleman da nargile icenleri uyarmaya geldi hemen. Aldi goturdu elemani polis gelmeden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya kardeşim oturduğunuz yerden boru boru laf sıçmak kolay. esnaflık öyle bişey değil işte. özür dileyeceksin alttan alıcaksın bilmemne yapıcaksın hiiiç öyle olmuyo işte. benim çamaşırhanem var. ortalık o kadar anaokulu terk işletme sahibi eleman barındırıyo ki gerizekalı herif dönerci açmış üst katınıda büyük salon yapmış gitmiş spastik herif ucuz bilmemne çıkma mıkma diye gitmiş keten örtü almış. ulan bu memlekette zaten yenilen yemeklerin %99.9 u domates yağlı bilmemneli. 6 ayda bi kere örtü değiştiren gerizekalılar. herif beni arıyo örtüleri gel al yıka diye gidiyorum almaya bakıyorum sayarken örtüleri diyorumki abicim bak bunlar keten RENKLERİDE TURUNCU AK diyorumki benim kullandığım (benim kullandığımı bırak dünya üzerinde çamaşırhane olarak çalışan bütün firmaların kullandığı) ürünlerin hepsi soda bazlı ağartıcı. yani restoran dediğin yerin örtüsü beyaz olmak ZORUNDA gibi bişey. bunu kullanırsan eğer bende bu örtülerin üzerine malzememi kullanarak yıkarsam eğer bu örtülerin renk atar. YOH YOH GARDAŞ BİŞİ OLMAZ HELAL PARA BUNLAR EHEHEHEHE çekiyo bana kereste. tamam diyorum yıkıyorum temizleniyo örtüleri eşşeğin adama paketleyip gönderiyorum herif beni arıyo diyoki YAOW BU ÖRTÜLERİN HEPSİNİN RENGİ ABUDUK GABUDİK olmuş bide gelmiş bana şov yapıyo telefonda. peki ben nabıcam bu herife? özür mü dilicem? ulan baştan peşin peşin söylemişim. müşteri her zaman haklıdır diye bişey yok kardeşim. gerektiğinde müşterinin kafasını bi tarafınada sokucaksın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Forumda olmayan Esnaf basligimiza kavustuk :)
Abi bence kebabcida beyaz ortu gereksiz. Sonucta yaptigin fastfood olayi. McDonalds'a beyaz ortu koymak gibi abes birsey.
Baslarda bende ortu vb. kullandim ama sonunda fayans yapistirdim.
Antik yunan tarzi vs. cesit cesit fayanslar var. Masada cok guzel duruyor. Hijyenik ustelik her musteriden sonra bezle, temizleyici maddeyle sil. :) piril piril. Beyaz ortuye bardak koysan iz birakiyor. Her musteriden sonra degistirmeyeceksen hic kullanma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

londra da bu olaylar çok güzel. dokunan taraf haksız. hele hele silah olarak kullanılabilecek birşey ortaya çıkarmışsa bi taraf, istediğin kadar yıprat, istediğin kadar hastanelik et, haklısın. ev arkadaşımı dövdüm. haklıydım da. kavganın bi noktasında bu eline tava falan almıştı. bunları birebir anlattım. tavayı duyunca polis direk haklı buldu beni. çocuğa suratının ortasına yumruğu haketmişsin, ne yapsaydı, tavayla kendisine vurmanı mı bekleseydi dedi. güzel yani, hem adam dövüp, hem de haklı bulunmak. bu arada işin komik tarafı da, gereksiz şiddete başvurduğum için de özür diledim çocuktan defalarca. bi de kız arkadaşının önünde dövmek zorunda kaldım diye kendimi suçladım. polisi ararsa haksız bulunacağını, uzatmamasını, gerçekten özür dilediğimi de söylediğim halde, lavuk gitti bi de polisi arayıp, onlardan azar yedi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Promenader said:

karşı taraf şikayetçi olmamış, şu bol kutucuklu kağıttan doldurdular, bi de hastaneye gidip sağlık raporu mu ne öyle bişi aldırdılar.

şimdi bu olay sicile yada sabıkaya kayıt olacak değil mi ?


polisin kendi kayıtlarında kalır sadece, sabıka kaydında çıkmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...