SkYLockeT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Arkadaşlar Ben Paylaşmak İstedim Orta Dünya Oyuncularının Özlemi Burada. Eski Uo Haritasından Sıkılmıs Yeni Haritada Yerler Kesfetmek İsteyen Uo oyuncuları için Kacınılmaz Harita 3 Aydır Acık Bir Server Host Tamamen Şirket Tarafından Kurulmus Buda Emeklerin Bosa Gitmicenin Garantisi Bir çok Serverler evde kurulu buda bir kaç ay sonra kapanmasına sebep oluyor ben Tavsiye ederim Gelmek İsteyen Arkadaşlar Bir An Önce Başlasınlar Britain Koludorunda Sıkılmıs Uo Oyuncuları Varsa Rohan Düzlüklerinde Action Sizleri bekliyor ... www.ortadunya.org NoT:Forum İçi Düzenleme Oyun İçerisinde Online Sayısı Maximum 500 E Cıkarılması Ek Spamlar ve Boslar Eklenmesi Sebebiyle 2 Günlük Bakıma Alındı Bilginize...
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 rp zorunluydu sanki bir ara halen öyle mi?
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ne spamledin yalnız ha http://i50.tinypic.com/qntv1k.jpg
Öne çıkan mesajlar