BonePART Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 dory said: bana 22 kisi oy vermis bu kadar hon oynayan yok varsa neden biz hergun +1 diye agliyoruz msnde? ya ekmek resmen surda insanlari birbirine dusurdun baska bişi demiyorum. sen oynayamiyosun diye canin sikilio, ona buna sariyorsun bas git kitap oku ufkun genislesin. ugrasma artik insanlarla. ayrica madem bu kadar kotuyum, ben gidiyim pacman falan oyniyim. dory seni sevdigimden san aoy verdim cnaim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 spark yancının allahı oldun ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 dory said: bana 22 kisi oy vermis bu kadar hon oynayan yok varsa neden biz hergun +1 diye agliyoruz msnde? ya ekmek resmen surda insanlari birbirine dusurdun baska bişi demiyorum. sen oynayamiyosun diye canin sikilio, ona buna sariyorsun bas git kitap oku ufkun genislesin. ugrasma artik insanlarla. ayrica madem bu kadar kotuyum, ben gidiyim pacman falan oyniyim. fafhadgadfashgsjdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Sparkcaster said: abvblizzard said: eyvah ya ezel ciğimi unutmuşum o da pek kötü. http://img.photobucket.com/albums/v607/sparkcaster/untitled.jpg AL AL AL kardeşim oynuyodu torrent açıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Werewolf said: spark yancının allahı oldun ne iş aga ezelle spark deli paslasiyolar kim masanin kosesind eonu cozmeye calisiyorum http://mehmetkeles.hukukblog.org/files/2009/08/yanci.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Spark ne kadar leş farm yapsan da tek oyundaki k/d ratio dan oyuncu tespiti yaptığın sürece kötüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 işi düşmüştür kesin bırak yavşasın dfgdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Bu arada bu topik insanlar kendine çeki düzen versin hırs yapıp iyi oynasın diye değil. Tamamen huzursuzluk yaratmak ve insanları aşağılamak için yanlış anlaşılmasın. Dori hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 spark ezele mi yaziyormus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 omer, spark ezele mi yaziyormus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 vay anam vay neler dönmüş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 En iyi hon oynayan kim şu an? Yeneyim bitsin şu tartışma. Ciddiyim. Hayır henüz hiç hon oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 En iyi hon oyuncusu benim de haber değeri yok bunun. Kimse alınmaz kimse kimseyi aşağılamaz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Eko, HoN yerine penisimle oyna sen, daha cok hayira dokunur. sadhsfdhsagf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 EM oyun sevmiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 abi cevap yazamıyorum oyundayım, bu ne lan oyunda farmladıgım herkes buraya içini dökmeye gelmiş, hayır ezel birine yazmama yardımcı oluyor, ayrcıa ekmek allah belanı versin nifak tohumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Hahahahahah tbrk brvo comeback sahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 wingman im yada wingwomenım olabilcek herkesin yancısı olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 haaa spark yanciymis goguste cokme war ahehaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Lol, wingman ayagi got ayagidir haci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 herkez niye bu kadar ciddiye almis lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 en kötü oyuncu benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 o 26 kişiyi cidden bulup sormak istiyorum derdiniz ne diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ya ben hon'a girdim napmam lazım oyundayım şu an sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar