wanderer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 selam millet aslinda pek takilmiyordum bu bolume ama yeni bilgisayar almak gundeme gelince size danismamin mantikli olacagini dusundum. yeni bilgisayar icin ayirabilecegim $2000 param var. e tabii maximum verimle harcamak istiyorum bu parayi. bu parayla en iyi nasil bir konfigurasyon alabilirim ve nereden? mumkunse internet linkerini /varsa tabii/ de verirseniz sevinirim.[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Gigabyte i845PE Intel Pentium 4 2.8 Ghz 512 DDR Ram Seagate 80 GB HDD Gigabyte Ati Radeon 9700 LG 995 FT 19 inç monitör LG 16x DVD LG 52x24x52x CD-RW Creative Audigy 2 ses kartı öneriyorum sana[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Hazır PC(şu an çalışmıyormuş) Arena GoldPC MaviDonanım Chip Dergisi Tom's Hardware Guide Türkiye[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ddr ile rd nin cok farki var mi? bi de anakart ne kadar onemli? yani bi 80$ lik ile 150$ lik anakart cok performans farki yaratir mi? linkleri yeni gordum, cok sagol hoca :)[hline]kingsofchaos [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 25 April 2003 11:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ddr al, rd'e her zaman basmıştır, basacaktır :) anakart olarak da sis almanı tavsiye ederim, baya iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 ddr öneriyor herkes. pc 400 mhz a kadar hızı var. ama 400 şu an fazla stabil değil. bahsettiğim anakart 333 mü ne, o ddr ram alırsan çok stabil çalışır.. ancak rdram in modası geçmiş şimdi. Devir ddr ram imiş. Çok teknik detayları bilmiyorum. Ama okuduklarım böyle... Anakart önemli. Asus veya Gigabyte stabil çalışıyor. Ama ben kesinlikle Gigabyte öneririm. Anakrtını alırken mutlaka stabilliğe bakçaksın. Performans ise hep arkaplanda kalcak. Stabil olmadıktan sonra anakart çok sorun yaratır...[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 befounder sis ne? bilmiyorum da kusra bakma :) bir de bi yerlerde sey okumustum rd 800 mhz de calisirmiymis neymis ddr 300 kusuratta calisirmis falan.. anakaritin da destekleemesi gerekiyor ama sanirsam 800 u(yanlis da saniyo olabilirim eheh) , var mi oyle bi anakart?[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 sis, via, intel anakart üreten üç firma.. chip'de denilene göre intele yetişememişler henüz. Hem ben via anakartımdan da memnun değilim... intel alacaksın o kesin. ama markası ne olcak? Bence gigabyte..[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 düşündüğüm kadarıyla bu bilgisayar seni 3 sene rahat taşır. ancak ramini 1024 yapman gerekebilir. onun dışında çok iyi bir bilgisayar... şu an en iyi oyunda bile önerilen sistem p4 1.8[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 bir de gordum ki rd ile ddr arasinda inanilmaz bi fiyat farki var madem ddr rullaz rd niye boyle kazik? gerci "pahali olan her sey iyidir" mantigini gutmek dogru olmayabilir ama.[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 bence 19'' yerine monitörünü 17'' lcd al hem daha az yer kaplar, hem daha güzel[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 rd daha hızlı anladığım kadarıyla. ama yeterinde stabil değil. ayrıca dergilerde felan da ddr rami övüyorlar.. 17 inçten 19 inçe geçtiğim için memnunum valla ben...[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 sistemi iyilestirmek icin (cunku sanirim $2000 su an alinabilcek en iyi sistemleri alamiyor) philips 107e olan monitorumu muhafaza etmeyi dusunuyorum. dogru bi secim olur mu? edit: bir de 16x pionner dvd rom 'um var. bunu da yeni bilgisayara aktarmak mantikli olur mu?[hline]kingsofchaos [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 25 April 2003 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 hatta bilgisayarı alacağın yer: yanılmıyorsam konur sokağın bir altında (nilüfer sokak mıydı peh unuttum) balkonunda tulip computer yazan, ama kapısında farklı bir isim olan bir bilgisayarcı olması lazım... oradan eskiden bir pc almıştım. gayet memnundum. Bulamassan ben seni götürürüm. Eskiden bilgisayarcı, şimdi telefoncu olan bir mağaza vardır bilir misin? Herhalde konur sokak da olabilir şu an kafam karışık. İşte oranın üstü... (çok güzel tarif ettim beee :) )[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 philipsinden memnunsan kalsın onun yerine ekstra bir iki parça alırsın mikrofon felan[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 2000$'a en iyi sistemi alabilirsin, nasıl olmazmış ya p4 3.06ghz falan istersen ayrı tabii de, 2.4ghz falan üstüne 600$ monitör falan koyarak çok iyi bir sistem yapabilirsin o paraya[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 yukarida mesaj editlemistim de cok geride kaldi bi daha yazayim, 16x pionner dvd rom um var, sanirim bunu da degistirmeye gerek yok?[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 2000 dolara manyak otesi bir sistem alirsin bu bir RD ram her zaman icin diger ramleri yer bu iki monitor ne kadar buyuk o kadar iyi ben 17 19 24 inche sirayla gectim ordan biliyorum bu uc anakartin rd ram i kaldirsin o makina seni 3 yil kafadan idare eder bu...bı kacti lam[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 hadi pioneer da kalsın eheheh...[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 yaw kafam karisti simdi rd mi ddr mı alacagimi sasirdim. ama hangisini alirsam alayim anakartin destekleme olayi olacak.nasil anlarim destekleyip desteklemedigini?[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 tomshardware ve chip dergisi gayet güzel anlatıyor herşeyi... onları 2 gün boyunca okudum inceledim. sonra yukardaki sistemi çıkardım kendime.. bazı yanlışlar olabilir ama ben çok sevdim sistemi[hline]noumanın yaptıgı dogrudur demiyorum ama eger ahlak savunucusu olacaksa medya hepsine karsı olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 eski topicleri inceledim ddr vs. rd hakkindaki, herkes biseyler diyor ama fikir birligi yok. ayrica satilan anakartlarin ddr mi rd mi uyumlu oldugunu nasil anlayacaigimi da bilmiyorum.(hepsinde ddr li biseyler yaziyo, yazmiyanini da gormedim gibi bisey : ) )[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 2000 dolara dünyayı alırsın ne diosun ahah en kral makinayı alırsın valla :D[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 hoca bi de nerden sorusunun cevabini bulsam :)[hline]kingsofchaos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 İstanbul'da olsan söyleriz de değilsin işte :)[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar