Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 allaah abeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 aha gol nihayet ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 of kalecimiz fena fail ya mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 of bu gol olsa kupanın en güzel golu olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 çok pis kaçırdı ergin süper pozisyondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 zaaaaaaa demişmiydim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Strike Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Beşiktaş'ın gökhan zan ve serdar özkan'ı aradığı karşılaşma oluyor bence>:D< Rodrigo Barbosa Tabata'yı hiç konuşmuyorum bile,heralde istanbul'a dönünce ilk iş satılık listesine yazılması olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 tam iddaalık maçtı. ilk yarı ikinci yarı manisa oynıcaktım oynayamadım böhüü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sanki maç öncesi aklına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 abi tam iddalık maçtı,ilk yarı manişsa 1 gol atar ikinci yarı 3 tane atar 2'si iptal edilir 1 tane sayılır oynıcaktım ya böhühühüh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 manisa trabzon banko diyordum eskişehir antalya arasında gidip geliyordum. onun sonucu ne oldu acaba bakayım bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hadi geçmiş olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Manisa da canlı yayın maçlarına ne kasıyor be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 zıhıhıhıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 hak etti adamlar helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 unK said: unK said: pzero maç ne olur? PZero said: kazanırız kupayıda alırız şöyle bi yazayım da hatıralara kazınsın. ben boşuna quote yapmam küçük takım canavarı seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Rewendor said: yaktın beşiktaşı llama... pzero açmadığına göre başlığı bjk yine yenilecek :) rewendor wins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 fizban said: manisanın iki golü iptal edildi, ilkini göremedim; ikincide de müdahale yok kalecinin görüş açısını kapattığı için ofsayt verildi. ikincisinde temas var (: ofsayt kamerasından belli oluyor temas, ancak çok geç iptal ettiler ben de olsam isyan ederdim, yan hakeme helal olsun 2 tane pozisyonu da ii yakaladı (: ancak yine de toplamda 4 gol yedik az yiyip az atıyorduk, şimdi çok yiyip eh işte atıyoruz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 100 bin dolar nelere kadirmiş.Adamlar ne top oynadılar belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ZAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar