-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 3 yıldan sonra sonunda pc çöktü ve formatladım geçen akşam. Hiçbişey dinleyemiyorum/izleyemiyorum eski codec packim ühühühü diye ağladım sonra bu sabah. Neydi hiçbi fikrim yokta iyi bişey söyleyin yükliyim. Eskisinde herşeyi izleyebiliyordum gayet altyazılar vs dosya ismiyle aynı yapınca açılıyordu. Rmvb dosyalarını bile mp da açabiliyordum. Neyse fikir tavsiye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 k-lite var ne kadar iyi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 vlc ne varsa aciyo ille de codec istiyosun cccp diye bisey vardi, isini gorur mu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 kodek paketi cccp ekstra x264 kodeki coreavc player olarak MPC FINAL DESTINATION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 gom+k-lite işini görür fazlasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 http://www.cccp-project.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 K-lite kurdum. Şu anda .amr ve .gp3 uzantılı dosyaları açamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 HALP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar