pogodi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 hayır benim dediğim 13. burç., yılancı burcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Evrime karşı çıkan Harun Yahya minionu atarlarıyla gelme bana aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 vaniLLe said: töbe yarappim. oglak burcu cok araya kayniyormus bi de. dogru mu. dogrudur oglak burcunun en onemli ozelligi, kova burcuna yakin olmasidir kovaları da severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 vaniLLe said: cin takvimine göre var yilan burcu, köpek burcu falan. hangi yil dogmussan ona göre hesaplaniyo. normal burçlara da eklenmiş tam değil ama tartışılıyodu hatta şimdi ki yay yerine koymayı düşünüyolardı sanırım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Werewolf said: Evrime karşı çıkan Harun Yahya minionu atarlarıyla gelme bana aga. sıs lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 en iyi burç hangisiymiş şimdi. koçtan sonra? TARTIŞIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 troll burcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 YAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 oğlak yönetir=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 en iyi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 vaniLLe said: Arma said: Adım Sercan. Yaşım 24. Aslan burcuyum. Burçlara inanmam. İyi akşamlar. mrb ben nil yasim 22. aslanla yay cok iyi anlasirmis. tanisalim mi? olmaz dersen saglik olsun. bye Olur. 4. tenefüste kaloriferin orda bekliyor olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 aslanım ama inanmam burçlara. sadece aslanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 teraziyim ve markette cips alırken çok kararsız kalıyorum, iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Sparkcaster said: teraziyim ve markette cips alırken çok kararsız kalıyorum, iyi günler aynı sorun bir aslan burcu olarak bende de mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Arma said: vaniLLe said: Arma said: Adım Sercan. Yaşım 24. Aslan burcuyum. Burçlara inanmam. İyi akşamlar. mrb ben nil yasim 22. aslanla yay cok iyi anlasirmis. tanisalim mi? olmaz dersen saglik olsun. bye Olur. 4. tenefüste kaloriferin orda bekliyor olacağım. hadi bakalım bunu da hallettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 burçlar bir kez daha yanılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Arma said: Sparkcaster said: teraziyim ve markette cips alırken çok kararsız kalıyorum, iyi günler aynı sorun bir aslan burcu olarak bende de mevcut. ben de bir koç olarak,alışveriş yaparken önünde en çok vakit geçirdiğim reyon çikolata reyonu. asla karar veremıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 arma biz de benzıyomuşuz yalnız şuan farkettim. benle de 5.reyonda buluşur musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 hst hop alo. paticikte kizlar teklif ediyomus gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ne koçu oğlanı yahu, burç dedin mi İkizler tek geçer pırıl pırıl zeka akıyor her taraftan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 vaniLLe said: hst hop alo. paticikte kizlar teklif ediyomus gibi oldu. arma bitarafa dünya bitarafa nil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ikizler kadınsı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 KIZIM . ben yay kadiniyim. cupido aka eros gibiyim, okumu kime atarsam o benimdir. akilli ol ahsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Nooluyor yav :] Bir anda burçlara inanmaya başladım. sdfgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 vaniLLe said: KIZIM . ben yay kadiniyim. cupido aka eros gibiyim, okumu kime atarsam o benimdir. akilli ol ahsdf. heycanlandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar