Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir gün "Paşa"...


huun

Öne çıkan mesajlar

Bektaşiye sormuşlar :
-Rakı içer misin?
-Akşamdaaaan akşaaaama...
-Namaz kılar mısın?
-Bayramdan bayrama, bayramdan bayrama...
Bektaşinin birini ramazanda içki içtiği için yakapaca kadıya götürürler.Çakırkeyif Bektaşi'yi görür görmez kadı :
-Behey kafir!Bu yaşta hala içiyorsun bu zıkkımı.Utanmıyor musun? Bilmiyor musun haram olduğunu?, der.
-Sırtınızdaki ipek kaftan da haramdır, diye karşılık verir Bektaşi.
Kadı :
-Bunun içine pamuk katarlar.
Bektaşi :
-Dünyada doğru adam mı kaldı, şaraba da yarı yarıya su katıyorlar...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hitler ve Stalin bir barda oturmaktadirlar. Bir adam içeri girer ve barmene bunlar Hitler ve Stalin degil mi diye sorar. Barmen "Evet, onlar" der.Sonra adam onlara doğru yürür ve sorar:"Selam! Ne yapıyorsunuz?" Hitler cevaplar: "3. Dünya savaşını planlıyoruz."Adam sorar: "Gerçekten mi? Neler olacak?"Hitler: "Bu sefer 14 milyon yahudiyi ve bir bisiklet tamircisini öldüreceğiz." der. Adam sorar: "Bir bisiklet tamircisi mi???!" Hitler Stalin'e döner ve der ki: "Gördün mü, sana kimsenin 14 milyon Yahudi'yi takmayacağını söylemiştim!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İkinci Dünya Savaşı sırasında Ruslar Nazi Almanya'sının üstün tank gücü karşısında çok zor zamanlar geçiriyormuş. Zeki bir Rus subayı ortaya bir proje atmış. Plana göre orduda görev yapan köpekler Nazi tanklarına saldıracak kamikazeler olarak eğitilecekmiş. Anti-tank patlayıcılar taşıyan bu köpekler Nazi tanklarının en savunmasız yeri olan altına doğru koşacaklarmış. Tankın altına girer girmez de sırtlarını tankın tabanına vurup mayın benzeri patlatma mekanizmaları olan bombalarla tankları etkisiz hale getireceklermiş.

Hitler Rusya'ya tank birlikleriyle girme emri verdiğinde aylarca eğitilmiş olan köpekler savaş için hazır durumdaymış. Rus generaller savaşın gidişatını değiştirecek gizli silahlarıyla Nazi tanklarını bekliyorlarmış. Uygun bir ovada Rus tankları ile Nazi tankları karşı karşıya gelmiş. Ruslar kamikaze köpekleri savaş alanına göndermiş. Ancak köpekler Rus tanklarıyla Nazi tanklarının farkını anlayamadıklarından önlerine çıkan tankın altına girip patlatmaya başlamışlar.

Maalesef Rus tankları köpeklere daha yakın olduğu için Rus birliği ağır kayıplar vermiş. Sonuçta Ruslar geri çekilmeye başlamış. Naziler ne olduğunu anlayamamış ama kaçan düşmanı takibe başlamışlar. Hitler'in sonunu getiren ve Nazi ordusunun kış şartlarında Rus steplerinde kalakalmasını sağlayan geri çekilme taktiği böyle gerçekleşmiş. Rusların savaşı kazanmasını sağlayan bu taktik aslında büyük bir askeri gaf olduğu için devlet sırrı olarak saklanan bu olay yüzünden mecburen uygulanmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Malum Missouri uçak gemisi dünyanın en tanınmış büyük tonajlı gemilerinden biri. Missouri'nin kaptanı Kanada açıklarında normal seferini yaparken radarda geminin rotası üzerinde bir cisim olduğunu görmüş. Bunun bir gemi olduğunu düşünerek derhal telsizle haberleşmeye geçmiş.

Missouri kaptanı ilk mesajda "Şu anda bulunduğunuz konum ile rotamız çakışmaktadır tamam. Lütfen rotanızı 15 derece doğuya çevirin tamam" demiş. Ancak karşı taraftan "Konumumuzu değiştirmemiz mümkün değil tamam. Lütfen siz değiştirin tamam" diye olumsuz bir yanıt gelmiş.

E adam dünyanın sayılı gemilerinden birinin kaptanı ya sinirlenmiş haliyle. "Burası USS Missouri tamam. Biz ağır tonajlı bir gemiyiz. Bu yüzden manevra yapmamız zor tamam. Dolayısıyla geçiş hakkı bize aittir. Bu yüzden rotanızı değiştirmeniz gerekmektedir tamam" gibi ültimaton yollu konuşmuş. Karşı taraf ise olumsuz cevabında ısrar etmiş: "Bu ısrarınızı anlayamıyoruz tamam. Mümkün değil. Siz rotanızı değiştirin tamam".

Bunun üzerine bizim kaptan sinirlenerek "Lütfen kimliğinizi ve bağlı bulunduğunuz ülkeyi tanımlayın tamam" demiş. Karşı taraftan ise şöyle bir yanıt gelmiş: "Burası Kanada Deniz Kuvvetleri’ne bağlı deniz feneri tamam. Lütfen siz kimliğinizi tanımlayın tamam!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir gün george bush bill blinton abama obama brad pitt ve george clooney barda oturuyolarmış
bush başlamış anlatmaya
lan olum dün akşam bi karı attım ilik gibiydi demiş
bill clinton çıkarmış öttürmüş saksofonu, aşka gelmiş çünkü
brad pitt "mmmyyeaaah" gibi bi ses çıkararak kaslarını germiş, aşıyomuş çünkü böyle konular onu
masadaki diğer george olan george clooney bush'a dikkatli bakışlarını yöneltmiş
o sırada içeri drizzt dalmış ve girdap gibi dönen palalarıyla hepsini oracıkta doğrayıvermiş, kesmiş hepsini yani
obama üstüne diğerlerinin kanları sıçramış bi şekilde öyle duruyomuş
beni niye kesmedin gözleri alev alev savaşçı demiş
ingilizce demiş tabi adam amerikalı
drizzt de bir daha asla drow öldürmeyeceğime dair yemin ettim demiş ve inançlarının bir sınavı olarak palalarını kınlarına geri yerleştirmiş
o sırada her amerikan barında olduğu gibi bu barın barmeninde de tpof tpof şeklinde ateşleyen o shotgunlardan varmış
çekmiş vurmuş drizzti la deyyus diye bağırarak
obamayı da vurmuş onu işbirlikçisi zannedip
sonra zabıta gelmiş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...