Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Cons said: oha muhteşemmişsin 5.3k gs keşke kız olsam Zuhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Kız olsan hani ilk bana vercektin Orçn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 abi ayıp ediyosun şimdide veririm sana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Olm noluyo burda.Aile var ayıp >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bloodjackal said: -Whos your daddy? euea sesli guldum ueahueah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 asfaloth said: Harbiden ya theriverbelow ne demeye çalışıyor diye okuyorum iki saattir. said: vydana: 222 deyu serdi elemanın teki gözler önüne. hahaha deyip kicklediler sonra. ben yetiiim deyu çığırarak hs attım bende, nabıyım. şu kısımı cidden anlamadım; birileri birşey yapmış, biri atılmış sonra sende çıkmışsın galiba? vydana da bırak 222yi 4000 ilvl olsa bile atarım ben xDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 abiii. :( edit: lan anlaşılmaz diilmiş ki ak? adam çağırıp okuttum. "oku lan, ne anladın?" dedim. herif paşalar gibi giriş-gelişme-sonuç dahilinde özet kodu önüme adeta. vydana'nın nick olabileceği aklınıza mı gelmedi anlamadım ki. ayrıca ne şivesi lan? yazıda şivemi olurmuş. üslup olur. düzgün türkçe kullanamam sandınız dimi? dimi derken soru eki olan -mi'nin ayrı yazıldığını bilmiyom sandınız dimi? bağlaç olan -ki'leri ayrı yazamam sandınız dimi? gs sikörünüz tavanlarda deyu hemen çeşitli bahaneler üreterek ezmeye çalışın tecrübesiz oyuncuları. ama yoo. yo dostum yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Stfu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 5520 gear scorum var üffs partileri beenmiyorum kasdjfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 5528 oldu bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 5.5k da iyiymiş yalnız haa. en son kaç oluyo? 6k oluyo mu? o diil de, iyiymiş hacı harbiden. türkün gücünü göster gavurlara. mey dı fors bi vidyu. cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 5300'de duruyor 3 haftadır, loot council'de olunca "allahım bunu istiyorum" baya bir geri planda kalıyor. "Hangi raiderın item eksiği vardı lan" a dönüyor iş. 6 aydır aynı ayakkabıyı giyorum ya :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 FreEmoon said: 5300'de duruyor 3 haftadır, loot council'de olunca "allahım bunu istiyorum" baya bir geri planda kalıyor. "Hangi raiderın item eksiği vardı lan" a dönüyor iş. 6 aydır aynı ayakkabıyı giyorum ya :(. kokmuştur o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 5500 den bi trinket uzak olmak.. nefret ediyorum caster trinketi almaya cabalamaktan yok arkadasim,guzeli yok.. bak melee ye git al frost emblemle olanını kafan rahat.. hep hit li trinketler neremize sokcaz lan o hiti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 e soketine sokma diye iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar