Grom Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Oyunun sonuna doğru temple'ın içindeki üzerine bastıkça yanan taşlı olan yeri geçemedim. Bilen biri var mı?(gamefaq.com ve trgamer.com daki çözümler hiç yardımcı olmadı)[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 level in sitesinde vardı onun çözümü anlatıyordu o yanan taşlı yeri
Grom Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Sitesinde yok,özel sayı dergisinde var. Zaten o da bende yok.[signature][hline]It Is A Good Day To Die
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Tıkla ve öğren[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 peki çöldeki aptal dragonu neyle kesioz ?[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 dragon avcısı twilek adam mağaranın önünde bekliyor olmalı, onunla konuşup işbirliği yaparsan beraber tuzak kurup öldürebiliyorsunuz..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bu arada Grom pardon level nerden gelmiş aklıma ya kusura bakma aklım karışıkta şu aralar merlininkazanı dicektim neyse Ramses söylemiş iyiki Grom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Tamamdır. Bende trgamer diye yenlış yazmışım merlininkazani olucaktı. Neyse ben geçtim orayı. Eyvallah...[signature][hline]It Is A Good Day To Die Paylaş https://forum.paticik.com/topic/451987-kotorda-takyldym/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları Kotor'da takıldım × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bu arada Grom pardon level nerden gelmiş aklıma ya kusura bakma aklım karışıkta şu aralar merlininkazanı dicektim neyse Ramses söylemiş iyiki
Grom Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Tamamdır. Bende trgamer diye yenlış yazmışım merlininkazani olucaktı. Neyse ben geçtim orayı. Eyvallah...[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Öne çıkan mesajlar