Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Audi A6 3.0TDI quattro

Absolut

Öne çıkan mesajlar

2. el almayı planlıyorum ama daha önce audi sahibi olmadım hiç. Mercedes ve bmw ile aynı kalitede oldugunu varsayarak 2 secenekten birini soruyorum size.
1. 130.000km 42.000Euro 2005 model ve full full aksesuar lacivert
2. 90.000km 45.000Euro 2006 model ve diğeri kadar full aksesuar degil siyah
Kalbim 1.den yana ama audi için 130k km çokmudur yani benim yapacaüım bu araba ile toplamda 150.000-200.000km daha sonra satıcam ki buda yaklaşık 5-6 sene eder. Sonuçta 300k kmde değiştiricem gibi kısacası.

Son fiyatlarda baya bi indirim daha alıcam ama ilk fiyatlar bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

onlar ufak sorunlar be matama akü zaten banko degisecek bir sureden sonra:)

onemli olan masraf cikaran seyler sorun cikarmasin 5 tane audi degistik simdiye 1milyon km ye gelicek neredeyse toplamda ufak tefek sorunlar disinda hic masraf cikarmadilar.

en son basima gelen masrafli olay bujiler falan komple degisti birde akünün ömrü bitti ikisindede yolda kaldim onlarinda toplam masrafi 1milyar civariydi. dahada hatirlamiyorum.

audiye cok guvenirim yani o konuda paramecium kadar olmasin:)
Sosyal ağlarda paylaş

VW grubuna güvenim sonsuz, Audiyede güveniyorum yani kafayı bu modelle bozmuş durumdayım. Birkaç yerle görüştüm ve genelde 2005 2006 modellerde 100kkm altı bulamazsın bulsanda buyuk ihtimal KM ile oynanmıştır dediler ki mantıklı geliyor yani alacağım araba en az 100k km olacak herhalde. Neyse biraz daha kafayı yiyim ben :P
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

matama kaç kasa veya modeldi kullandığın A6?

Alınacak aracın km'sinden ziyade önceki sahibinin ne derece baktığı önemli. Servis kayıtları var mı önemli soru bence bu. 140k km sorunlu bir km değil. Misâl 97 model 325bin km'i geçmiş ilk nesil A4 var bende, değiştirmek istememe rağmen araç beni yolda bırakmıyor ve değiştiremiyorum. 140bin dediğin araç çok büyük bir ihtimalle ağır bakımını atlatmıştır. Kıçı kırık Clio Symbol diesel bile 250bin km yaptı ve enjektör değişimi geldi. Panik yapmaya gerek yok kısaca. Hangi donanım seni daha fazla tatmin ediyorsa onu seç.

3.0TDI motor en son 240HP olarak güncellenmişti diye hatırlıyorum. Büyük ihtimal alacağın araç da o şekilde olacaktır. Tüketim ise abartılacak seviyede değil bence. sıkaşık trafikte seni biraz üzecektir ama otoban kullanımı veya akan trafikte rahatsız edici olmayacaktır (o kasaya, donanıma ve güce oranla).

Opel ile saç baş yolan insanlar var, Vodan gayet memnun. Babamın arkadaşı en son 'alın bu aracı sorunu çözün, çözemiyorsanız alın sokun .ötünüze' diyerek BMW Bostancı servisine telefonda giydiriyordu. Seri üretim kul yapısı cihazlar bunlar. Otomatik kapıların önünden geçerken sapıtan i-drive'lı 7 serilerini yazıyordu AMS Almanya. Önemli olan tüm üretilen araçlara yayılmış kronik bir problemleri olup olmadığı. Günümüzde bunu da internetten öğrenmek ve araştırmak kolay. Motor desen bir çok modelde ve alt markada kullanıldığı için yeteri kadar deneyim edilmiş diye düşünüyorum.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

bende bir onceki kasaydi 2002 miydi neydi sattigimdada 2007 falandi sanki veya 2000 tam hatirlamiyorum

ama bu kadar arabam oldu beni yolda birakan tek arac bu oldu. audilere gicigim yok severim tam tersi ama dedigim gibi bir arac 100bini asmissa sikinti baslar.

bmw 520d arac kullanicisi olarak her bindigimde hayran kaliyorum, bu kadar seri bu kadar az yakan ve bence gayette karizmatik baska bir arac yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an kullandıgım araba passat ve cidden eskimesi dışında cok cok memnunum ve ayrıca bir aracı alınca 300k kmye kadar kullanıyorum ki bu da yaklaşık 5*6 sene ediyor. Bmw ve mercedes istemiyorum cunku ileride alacagım onları nasılsa su an daha yasıma ve bana uygun ayrıca zevk alacagım (motor olarak) bir arac istiyorum.
a6 3.0 tdi istememin sebebi oncelikle audi olması yani bmw mercedes sonrası bence alınabilecek en iyi araba. ayrıca 233 beygir :P ve aile arabası olarak gayet saglam.
ELbette aracı almadan evvel servislerini kontrol ettirecegim ve polisten kaydını falan alacagım. Gerçekte tek merak ettiğim 3.0TDI için 130k km veya 100k km cok bi km ifade edermi etmez mi?
Su anki arabamı 80k kmde almıştım 2000 yılında ve su an 240k km oldu hala tas gibi yani bunu da 6 sene sonra falan benzer bir kmye gelince degistiricem muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...