soulberry Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bildiğim kadarıyla normalde yaşadıkları bi mekanları yok bu arkadaşların. o yüzden merak ettim, yağdan ve tozdan bit mi oluşuyo? tahmin yürütürsem saçma sonuçlar çıkıyo ortaya, o yüzden konuyla (genel olarak yani, biyoloji vs) ilgisi olan varsa belki cevabını biliyordur. (o yanıp tutuşan patiler; trollemeyin, "get a life" diye çığırırım)
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 normalde yasadıkları ortam zaten hayvanların üstü, geziyolar işte kimin üstünd eyaşıyolarsa. bide gerektiğinde erkekleri dişi olabiliyo sanırım, veya dişileri erkek hangisi unuttum
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 benim kulağıma gelenler sadece söylentiden ibaretti; "kafan yağlanır, pislikler yağla birleşir ve bit oluşur" gibi bi şeydi. küçükken.
AMO Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 hayalgücünü takdir ettim eeuheuuehe bitler yumurtasının yada kendisinin bir insan/hayvandan diger bir insan/hayvana gecmesı yoluyla bulasır. o hayvanın uzerinde urerler,kanıyla beslenirler. birkac mm oldugu icin boyları görmek farketmek kolay değildir. surek
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 kan ve deriden salgılanan yağla beslenirler.
AMO Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 said: Lice do not like oils. One of the best ways to get rid of lice is by bathing the head in olive oil http://en.wikipedia.org/wiki/Louse ilgincmis said: Most lice are scavengers, feeding on skin and other debris found on the host's body, but some species feed on sebaceous secretions and blood. Most are found only on specific types of animal, and, in some cases, only to a particular part of the body; some animals are known to host up to fifteen different species, although one to three is typical for mammals, and two to six for birds. For example, in humans, different species of louse inhabit the scalp and pubic hair. Lice generally cannot survive for long if removed from their host.
PublicEnemy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 peki saç yağlanınca nasıl oluşuyor bu bitler birisi açıklayabilir mi?
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ne oluşması abi. etrafta zaten bitler. sen pislenince sana geliyolar
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yağlı kafa görünce "allah yemeğe bak" demek suretiyle önceki taşıyıcısından transfer olur. ha bi de genel bi kural olarak; hiçbir şey yoktan var olmaz, vardan yok olmaz ;)
AMO Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 said: Head-louse infestation is most frequent on children aged 3–10 and their families. Approximately 3% of school children in the United States contract head lice.[4] Females get head lice more often than males, and infestation in the black ethinicity is rare.[5] Head lice are spread through direct head-to-head contact with an infested person. From each egg or "nit" may hatch one nymph that will grow and develop to the adult louse. Lice feed on blood once or more often each day by piercing the skin with their tiny needle-like mouthparts. While feeding they excrete saliva, which irritates the skin and causes itching.[4] Lice cannot burrow into the skin. http://en.wikipedia.org/wiki/Pediculosis
utopia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 temiz saçı daha çok sever bit. o yüzden; yıkanmayın.
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yavşaklar mı bitten çıkar yoksa bitler mi yavşakdan oluşur?
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 evet bit pis kanı emer. bitlenelim hemen
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ağaç kökleri balık oldu yaklaşımı antik yunandaydı bitti.
AMO Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 said: The United Kingdom's National Health Service, and many American health agencies[1][2][3], report that lice "prefer" clean hair, because it's easier to attach eggs and to cling to the strands. http://en.wikipedia.org/wiki/Pediculosis
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ben ilkokula giderken bitlenmiştim dedem kafama gaz sürmüş biraz bekletip 2 gün aynı şekilde yıkamışlar beni. sonra pırasa gibi dümdüz saçlarım dalgalı oldu. yan etki yaptı bana gaz
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 soulberry said: o yüzden merak ettim, yağdan ve tozdan bit mi oluşuyo? Ya ama...
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 + şu konuyu görünce kaşınmaya başladım
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 http://www.hasereilacla.com/ilaclama/hasere/sac-biti.jpg
Öne çıkan mesajlar