Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gamepad aldı m mame e kuramadım?

elma

Öne çıkan mesajlar

bi gamepadim var. bunu mame de tanıtamadım. metal slug street fighter kof99 da falan hiçbirinde tanıtmayı başaramdım.

içinden cıkan disketi kurdum güzelcene ama tanımadı oyunlarda[signature][hline] zlorwf demiş ki:
bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo...
Sosyal ağlarda paylaş

bu hem donanımsal bi sorun. belki vibrasyon yok değil mi nerden bilcem ben . hem de yazılımsal. belki bi ayarı yanlıs yaptım yanlıs kurdum da titreşmiyor alet :D

hem mame bölümüne cok az bakan var cevap için 1 hafta beklerdim sanırım :d

işte bu nedenlerden dolayı buraya actım :d[signature][hline] zlorwf demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Bir tahminde bulunacağım, aldığın gamepad USB olduğu için ve mame dos'da çalıştığı için donanımı göremiyor olabilir mi?

Ve böyle ise USB-15 pin port convertor ile ses kartına bağlasan acaba sorun çözülebilir mi?[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

yok mame oynu bu windowsda oynanıyor. emulatör ilen oynuyoz. mame32k diye bi program var. onun içine rom ları yani oyunları atıyosun windows ortamında güzelcene çalısıyor.

gerçi hallettim çoğu sorunumu. artık gamepadi görüyor oyunlarda . ama bazı tuslar eksik oluyo görülmüyo. bir de kıpraşma şeysini çözemedim halen[signature][hline] zlorwf demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

up.. şimdi neoragex için kurdum güzelce ama bu mame32k da kuramıyorum mouse pad i

bir de titreşimö şeysi var . oyunlar desteklemiyor diye kıpraşmıyor alet. bunu nerde test ederim windows ortamında ya da oyunlarda[signature][hline] zlorwf demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...