asfaloth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Samed Behrengi'nin çocukken okuduğum bir hikayesiydi. İngilizcesine denk geldim ve paylaşmak istedim. http://www.iranchamber.com/literature/sbehrangi/works/the_little_black_fish.php
warimathras Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ^ I I I Lütfen ok isareti ile gösterilen postu edebiyat bölümüne taşıyınız...
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 annem anlatırdı bana küçükken hep sdfdgs
utopia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 samed behrengi'nin cesedini sudan çıkaran abisiyle ve onun eşiyle tanıştım; behrengi'ye ağıtı söylerken, hep birlikte ağladık. kendi dilinde konuşabilmek, başka bir kültürün içinde asimile olmamak için 29 yaşında öldürülmüş savak tarafından, kasığına iki kurşun sıkılarak. cesedi arasa atılmış. küçük kara balık sonra dünyanın en iyi çocuk masalı ödülünü aldı bu ara italya'da. okuduğum en iyi çocuk masalı zaten hala.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yazık lan. kendisini tekrar anıyoruz
Öne çıkan mesajlar