BloodGod Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Heroes 3 oyununu nerden bulabilirim İstanbulda oturuyorum. Beşiktaşa baktım orda sadece heroes 4 satiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Kadıköy,sanatkarlar sokağı tılsım'da bulabilirsin[signature][hline]Hep sarhoş,hep senin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ahh Heroes 3 ahh.ne oynadık.ne sabahladık. arkadaşlar netten oynasak mı??Diect Ip vardı sanırım.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 netten bu akşam oynarım ama yavaş ya hbirbirini bekliosn falan[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 heroes III,efsane oyundur hala oynarım..[signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hmm tılsım'a uramam lazım bi ara.. bg2'yi de alcam ne zamandır ekiyorum. Oy ne çok işim var yahu.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Arkadaşlar gerçekten oynayacak olan varsa şöle en az 4 kişi bi toplanıp çevirelim bi akşam heroes 3. Zevkten uçalım hatta.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Bende bende!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Hmmm. Ama normal Heroes 3 dimi? Yoksa ek görev paketleri yok bende. (Shadow of .... vardı ama kayboldu cd yaa.) Bu arada şu Kadıköy'deki Tılsım dediğiniz yeri tarif etsenize. Yarın istanbul'a gideceğim. Kutsal toparakların....Ehem stadyumun oralarda kalıyorum. Nerede bu Tılsım denen yer? Muhtemelen güzel oyunalr vardır Heroes ve BG olduğuna göre :)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 İstanbul Bakirköy Magic Computer de var hemen hemen tüm klasikleri de bulabilirsin warcraft 2 nin gold edition i bile var - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar