calimero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Selamlar. Türkiye' deki cemaatlerle ilgili kaynak arıyorum. Mümkünse tarafsız olsun, tarihi süreç vs anlatsın. Şimdiden teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 gir tarikata abilerden dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Gir gir bitmez lan. Hem yazık olur. Bazıları muzu öptürmeden almıyor. Uğur Dündar gösterdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Risale-i Nur Külliyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Cemaatlere ilgiyle kaymak diye okumuşum bir an için. uyusam iyi olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 uppp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Fethullah Gülen'le alakalı bunu deneyebilirsin. http://www.idefix.com/kitap/fethullah-hocanin-sifreleri-basmuavini-nurettin-veren-anlatiyor-aytunc-erkin/tanim.asp?sid=P9I2675ILH6H59R2CNQZ Bir de Uğur Mumcu'nun bir kitabı vardı ama adını hatırlayamadım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 fetullah gülen kitaplarını okusan bence daha anlamlı ve anlatımı güçlü şekilde merak ettiklerinin cevabını alabilirsin. cemaatle ilgili eminim objektif bir şey hiçbi zaman bulamazsın. youtube'da 1 saatlik özel videosu bile var fetullah gülen'in 3-4 tane. onları izledim bence merak ediyorsan izle. ben de 2 buçuk yılımı geçirdim ağbiler de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 www.herkul.org fethullah gülen e en yakın site. aratırsan bişeyler bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar