Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quest....

GrandFather

Öne çıkan mesajlar

Bu konuda henüz hiçbir fikir yok ortada, ve DEV lerde hala publish 9 un açıklarıyla uğraşıyor ve söylemediklerine göre kesinlikle eminim daha ortada hiçbirşey yok.Tek söyledikleri abartı uzun olacağı.Zaten millet çok jedi var diye şikayet ede ede bir hal oldu adamlar çok zor yapıp bu işi kökten halledicekler.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

bence bunları düşeneceğinize 10m üstü para yapın da questlerde zorlanmayın..madem bu kadar uzun vardır bi bokluk..soedir bu..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sufi, 13 Temmuz 2004 19:31 tarihinde demiş ki:
evet doğru. soe'ye güvenilmemesi gerektiği de doğru.

eheheh doru valla, soe adami dert kupu yapar. yinede yanlıs hatırlamıyosam eger 24 masterin faydası olacak. gerisi olmicak gerci p10 kadar master sistemı calısıyo, sadece karakter yaratılamıyo vakıt var kolaylamıs olanlar kasmaya devam etsın ıste p10 dan sonasına kısısel kanaatımce hıc bel baglamayın. keza soe bu ıs ıcın surundurecek derım.[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

Eh baska sansi olmayanlar (bknz ben) eşşek gibi kasacak questler için :)

Ben masterlanmis profların bir ek fayda sağlayacağını düşünmüyorum. Eğer 20-25 prof masterlamış bir adama haksızlık olmasın diye questlerde kolaylık olacak olsaydı, P10 a kadar süre tanımazlardı grind bitirilsin diye.

Uzun süren questler olacak bence. Ve kim ne derse desin, söylentiden ibaret. SOE hiçbir açıklama yapmadı quest olacağı haricinde, geri kalan her şey söylenti.[signature][hline]MSN = [email protected]

Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki beyler profflar haric tum badgeleri toplayan bi eleman jedi olurmu? Cunku Kolay bisey deil tum badgeleri toplamak dusunddurmuyo deil beni....

[Bu mesaj GrandFather tarafından 14 Temmuz 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj GrandFather tarafından 14 Temmuz 2004 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Onun Hata ile Alakası yok her poi badge vericek diye biseyde yok poilerin disinda busuru badge var alman gereken badgelerin hepsi doru ama bu swg gordugum bug i hic bi oyunda gormedim abi oyunun adini bug koysalarmis daha iyi olurmus bence...
Size sunuda soyleyim burda az ugrasan bi adam skill kasma bug i bile bulabilir swg yi herturlu darbeye dayaninksizz yapmislar isi bilen bi adam trainer bile yazabilir bence kazandıkları paranın hakkını veremiyolar.....
Sosyal ağlarda paylaş

ehehe jedi olma istegini hem ozelden hemde buradan takip edebiliyorum ama malesef gexzerek jedi olunmuyor. keza p10 dan once yani jedi sistemi degismeden once bu oyunda adam gibi quest goremicez badge ler zaten speedera atladinmi 1 kac saatlik is :)[signature][hline]Army Captain of Vader
Guardian of [TURK] Clan
Loyal Protector of Hi'lal City
sad
eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...