Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ağızla bira,soda vs. kapağı açılır mı lan manyak mısınız gidin bulun biyerden açıcak töbe töbe ne cesaret bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 SÜT OĞLANI MISIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 benim anahtarlığımda efesin açacağı var hep bira içiyorum hep içki içiyorum öyleki aşındı yüzü eğildi falan ama genede açıyor oke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ya ben kapak değil de. kutu kolanın filan pısını tırnağımla açamıyorum. kırılcak diye korkuyorum. bildiğin fobi oldu bende. ağzımla açabiliyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 en ii yol o zaten ya koy anahtarlığa dursun ağızla açılır mı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 nıye tırnağınla açıyosun ki parmağının ucuyla aç. bi de fındık falan kırıyolar o da tehlikeli. bazen ben de yapıyorum sdgfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 sert bi köşe bulcaksın kenarını takıcaksın oraya lök diye boş tarafına vurucan açılcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 parmağımın ucu yok benim. doğuştan parmak uçlarım yok. son bölme parmaklarımdaki. öyle doğmuşum nabiyim yani. ama yılmadım tırnaklarımı uzattım altına da playdohla kapatıyorum. öyle yazıyorm klavyede filan. yoksa yazamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 böyle kapakları açmanın 99 yolu mu ne diye bişey vardı zamanında neydi o ya araba jantıyla falan açıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 playdoh ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 fede said: ya ben kapak değil de. kutu kolanın filan pısını tırnağımla açamıyorum. kırılcak diye korkuyorum. bildiğin fobi oldu bende. ağzımla açabiliyorum sadece ¡GRANADA GRANADA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 granafobi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 çakmakla açmayı öğrendiğimden beri 4 kız arkadaşım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Hotdog said: ağızla bira,soda vs. kapağı açılır mı lan manyak mısınız gidin bulun biyerden açıcak töbe töbe ne cesaret bu çakmakla aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 çakmakla nası açılıyo ya hiç görmedim. masa kenarına falan vururlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 daha güzeli vardı da bulamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kulağımla açıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Bella said: çakmakla nası açılıyo ya hiç görmedim. masa kenarına falan vururlar ama. öğretiyimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 öğretsene nası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Ginalier said: çakmakla açmayı öğrendiğimden beri 4 kız arkadaşım oldu. canlı canlı izliyoruz bak nasıl olacak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 msn varsa ordan daha rahat anlatırım bella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Ben ise açmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kırın arkadaşlar biz bu günler için varıs :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 sene 2009 daha çakmakla bira açamayan adam var lolol ama en zevklisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 benim kırıldı ya bi kere artık açmıyorum. çakmakla açıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar