DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 balon patlattı bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 http://img.mynet.com/spr2/YildirimDemiroren.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 nihat zerre gereksiz bir adamdır artık bu takım için bir devreyi koca bi devreyi heba ettik her daim bu adam için şimdi hepten bi kez daha haklı çıkartı ıslanmakta nihat kimsin ki gidip telloyu itip herşeyi sen kullanıyorsun bunu anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Tenekeadam said: Ferrari çıktı 10 dakikada 2 gol yedik. Maçın özeti budur. Stopere bağımlı büyük takım mı olur arkadaş, atacaksın gollerini.Sonra yememeye bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 O bu değilde hala yıllık 500k euro ödüyormuş bjk zapoya =) ironik bir bilgi geçeyim dedim bana komik geldi açıkçası :D Adam ekmek parasını aldığı takıma geçirdi kafayla ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 KİRALIK KATİL ZAPO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Khelben said: Vanish - Masquerade şarkısını armağan ediyorum. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Şüphesiz inkâr edenlere adaletimizi göstermek için Yeşil Bursa'ya yardım ettik ve hakemin düdüğünü düğümledik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ne düğümmüş arkadaş beşiktaşa iki gol attırdı ona rağmen bursa kazandı. kader kısmet işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Biz sevdiğimiz kulumuza önce eşeğini kaybettirir, sonra buldururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ne çakmış be bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Achtel said: O bu değilde hala yıllık 500k euro ödüyormuş bjk zapoya =) ironik bir bilgi geçeyim dedim bana komik geldi açıkçası :D Adam ekmek parasını aldığı takıma geçirdi kafayla ^^ yok beşiktaş para ödemiyor,1m dolar yıllık bedeli var onu da bursa karşılıyor bu arada Sercan Ferrari'nin belini kırdığı pozisyona : "Sercan hızı seviyor,ferrariye biniyor"diye bir yorum okudum çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 beşiktaş yenilir demeye gelmiştim. geçen haftaki maçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar