Abus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Blink 182 adlı gurubun ismindeki 182 Scarface adlı filimde (kendisi efsane filimdir) Al Pacino'nun ağzından çıkan fuck kelimesinin sayısına tekabül ediyor. Mutlaka bilenler vardır ama ben yeni öğrendim ve bilmeyen pati'ler olabileceğini düşündüm ve yazdım.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 biliodum:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bilmiyodum valla da, ogrenince de hayatim değişmedi hatta yani oldukça da anlamsız bişeymiş bence daha güzel daha mantıklı bişi beklerdim[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bilgi bilgidir.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 181'den sonra geliyor işte daha ne..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… narin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 off sam :)[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Abus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ona bakarsanda 183 den evvel.hehe[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hic hazzetmem kendilerinden ama gruplara hakaret edilmesine izin vermiyecegimi belirteyim bir de turkce konusabilsem hehe [Bu mesaj HellHound tarafından 16 Temmuz 2004 01:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Abus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hakaret eden biri oldumu yada ben mi ettim hakaret?(mesajları okuyorum ama hakaret göremiyorum)(yanlış anlama)[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ben ile bi arkadaş daha laf söyledi sildi msglarımızı. pardon bazen söyliebiliorum böyle şeyler[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Sam, 15 Temmuz 2004 22:37 tarihinde demiş ki: 181'den sonra geliyor işte daha ne.. zuhahaah bu adama hayranım :D[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) Xhearon Uo Shard|Level Sistem|Come'n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Abus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 oke anladım.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Verdiğin bilgi için sağol Abus ben de bilmiyordum. Bazen burası MetalMonster forumlarıymış gibi davrananlar oluyor ama önemseme. Herkesin dinlediği müzik aynı olmak zorunda değildir. Onların da kötü niyeti yok aslında. çok fazla geyik muhabbeti yapınca bazılarını üzdüğünü anlayamıyabiliyo insan :hmm:. Sen üzülme! Öğrendiklerini paylaşmaktan çekinme.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Regarnur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hmm okuduğum bi kitapta olay şöyle anlatılmıştı hatta mark hoppus'un ağzından olmalı "grubu ilk kurduğumuzda adımız blink'ti ancak başka bir yerde adı blink olan başka bir grup daha varmış,bizde yenilemek zorunda kaldık" sanırım o yenileme safhasında senin anlattığın hikaye giriyo devreye...[signature][hline]regarnur kharta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Abus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bende bu bilgiyi Digiturk'ün PrimeMax reklamlarında Al Pacino filimleri tanıtımında gördüm.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Müzik Blink 182 nin 182 si nerden geliyor??? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
narin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 off sam :)[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ona bakarsanda 183 den evvel.hehe[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hic hazzetmem kendilerinden ama gruplara hakaret edilmesine izin vermiyecegimi belirteyim bir de turkce konusabilsem hehe [Bu mesaj HellHound tarafından 16 Temmuz 2004 01:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hakaret eden biri oldumu yada ben mi ettim hakaret?(mesajları okuyorum ama hakaret göremiyorum)(yanlış anlama)[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ben ile bi arkadaş daha laf söyledi sildi msglarımızı. pardon bazen söyliebiliorum böyle şeyler[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: Sam, 15 Temmuz 2004 22:37 tarihinde demiş ki: 181'den sonra geliyor işte daha ne.. zuhahaah bu adama hayranım :D[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Diiceeyyy Tosbaaa Playlist!!! 1)Şappur Şuppur 2)Halayımız Bitmesin 3)Bebeem!(İbraam Daddlısens) Xhearon Uo Shard|Level Sistem|Come'n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 oke anladım.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Verdiğin bilgi için sağol Abus ben de bilmiyordum. Bazen burası MetalMonster forumlarıymış gibi davrananlar oluyor ama önemseme. Herkesin dinlediği müzik aynı olmak zorunda değildir. Onların da kötü niyeti yok aslında. çok fazla geyik muhabbeti yapınca bazılarını üzdüğünü anlayamıyabiliyo insan :hmm:. Sen üzülme! Öğrendiklerini paylaşmaktan çekinme.[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regarnur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 hmm okuduğum bi kitapta olay şöyle anlatılmıştı hatta mark hoppus'un ağzından olmalı "grubu ilk kurduğumuzda adımız blink'ti ancak başka bir yerde adı blink olan başka bir grup daha varmış,bizde yenilemek zorunda kaldık" sanırım o yenileme safhasında senin anlattığın hikaye giriyo devreye...[signature][hline]regarnur kharta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bende bu bilgiyi Digiturk'ün PrimeMax reklamlarında Al Pacino filimleri tanıtımında gördüm.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar