Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 kanalımız nedir acaba ?[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Göstertiyimmi??? Panama vardı kapattık Süveyş e noldu bilmiyorum ben gidiyorum hadi görüşürük ![signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
edi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 chat kanalimiz yok, yani paticik'in official chat kanali yok. yonetim irc'ye cok karsi, ben de hak veriyorum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 evet bööle asu21_f görüom msj atıyorum sevişmek istiyorsan #hebele kanalına gel dio[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Tamam anladım saolun hani Pati Radyo için sölemiştim chat kanalından isteklerde bulunabilirdik..[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor]
edi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 istekleri ozel mesaja ya da yayin topicine yonlendirelim :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 okedir saolun inşallah okurlar :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor]
tamirci Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 sen dj kimse ona özel msg yolla o çalar istediğini[signature][hline]Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 iyide Dj i nasıl bulcas şimdi :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor]
edi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 yaziyor yukaridaki radyo barinda, wj'i bulmana gerek yok zaten yayin topicine de yazabilirsin istegini.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 @DynamicK en bi dahisinnn:)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Avatürk Exile [Amor]
Abus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bak sayfanın en üstüne bak orda DJ ismi yazıyo.[signature][hline]Abus Bir Fare Kapanına Fareleri Öldürmemesi Gerektiğini Anlatamassın
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Benim için edi konuşsun yeter hele eski bayan sanatçılar hakkında yorum yapsın bana yetior şarkı felan çalmasın :)[signature][hline]Fredy ReturneD
Öne çıkan mesajlar